Helgedagboka lørdag 16. juni 2007

Hvis Vålerenga skulle sammenlignes med en person, er Elvis den første som slår meg. Myteomspunnet, udødelig, en som ha betydd uendelig for utallelige. For Lillestrøm sin del er Stian Ohr den første som slår meg, begge er nemlig små, ubetydelige og sutrete. Da vet du hvor fokus er, her er helgedagboka. En kamp som alle … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 16. juni 2007»

Hvis Vålerenga skulle sammenlignes med en person, er Elvis den første som slår meg. Myteomspunnet, udødelig, en som ha betydd uendelig for utallelige. For Lillestrøm sin del er Stian Ohr den første som slår meg, begge er nemlig små, ubetydelige og sutrete. Da vet du hvor fokus er, her er helgedagboka.

En kamp som alle andre
Petter Myhre hevder kampen mot LSK er en kamp som ”alle andre”. Jeg håper du kødder Petter, når vi veit hvordan ”alle andre” kamper går, er det lov å håpe at dere gir noe ekstra. Alt, pluss noe ekstra. Vi trenger tre poeng, vi trenger tro og håp, det eneste vi fortsatt har nok av er kjærlighet til klubben. Jeg vil ikke høre at vi skal jobbe bra på trening til uka for å revansjere oss, jeg vil se dere jubler over tre poeng og at jakten på tabelltopp begynner.

Drusing, albuer og kort
Det er helt unødvendig, en unødvendig lidelse å se videoopptak av LSK som forberedelse før kampen. Alle veit hva dem byr på, nemlig typisk norsk klareringsfotball mot en usportslig kødd på topp. Deretter er det bare å løpe etter med hele laget. Det minner litt om fotball for de aller minste, alle jager blindt etter ballen. Norske dommere har heldigvis fått opp øya for hva dem holder på med der oppe og har faktisk begynt og slå ned på det usportslige tullet dems. Albuer, skuespill og griseri er grunnen til at Frode Kippe og Oliver Occean må stå over mot oss.
Skal man slå LSK må man tåle juling, mye juling og like viktig er det at man gir juling, mye juling.

Alle er ute etter dem
Selv paranoide kan bli forfulgt, men når du føler at hele verden motarbeider deg, er det på høy tid med en realitysjekk. Selv kampobservatørene klager de inn til NFF. Landslaget skulle dem boikotte, det er faktisk ikke grenser for sutringa på landsbygda. Om Gud er god og Allah vil, blir det mer sutring på søndag.

Kaptein Progeria
VIF TV har som vanlig intervjuer før kampen og denne gangen er det Espen Søgård som stotrer frem hatet sitt til VIF. Skikkelig skremmende, på reservebenken har LSK en kar med anorektisk småpikekropp og hodet til en søttiåring. Da er solide Bolthof god å ha, voksen, trygg og innbitt før kampen.

Agurktid
Lars Stubhaug skal ifølge forumrykter være på vei til Vålerenga. Han er 17 år og en svært lovende keeper, som for tiden spiller i Everton. Vi tar det med i mangel av andre nyheter.

Lillestrøm og casuals
Forskere har lenge forsøkt å finne forklaringen på at LSK ikke har noe casualsmiljø. Svaret kom denne uka, EPA og Domus fører visstnok ikke merkeklær..

Slik spiller Vålerenga
Helgedagboka tror Vålerenga vinner 3-1 og at vi spiller slik:

Islands landslagskeeper
Landslagsback, landslagsstopper, Champions League vinner, Jepsen
Champions League-spiller som 17-åring
Freddyboy, Landslagsspiller og kaptein, Jalland
Landslagsspiss
Lange

Vålerenga i helga

Som en oppvarming før kampen kan man jo repetere disse:

Se for en fin kanarifugl
Kanari svart, kanari gul
Kanari myk og ren og pen
Jeg tørker meg i ræva me`n

Tramp, tramp, tramp på en fugl
Tramp, tramp, tramp på en kanarifugl.

Gjør som Kristin
Skyt, skyt , skyt

Har’u traktor og ljå – holder du med LSK.
Har’u øl og er glad – holder du med Vål`enga.

I tilegg kan du hjelpe (legg ut resten i sangforumet) VPN med å rekonstruere LSK-slageren som slutter omtrent sik:
Men han har ikke fått nok, så vi slår`n med en stokk
Se nå synger han ikke noe mer.

Ha en god helg og en fantasisk søndag!

Legg igjen en kommentar