Dagboka fredag 8. juni 2007

Dagboka kan i dag bringe nyheter om heroiske handlinger og bønn om hjelp fra andre. Helten Freddy Det endte opp med tumulter da to damer braket sammen i et realt basketak på et utested i byen forrige helg.(Det var en skikkelig Dagbladsetning…) FreddyBoy var tilfeldigvis på stedet og gikk gentleman-aktig i mellom og forhindret ytterligere … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. juni 2007»

Dagboka kan i dag bringe nyheter om heroiske handlinger og bønn om hjelp fra andre.

Helten Freddy
Det endte opp med tumulter da to damer braket sammen i et realt basketak på et utested i byen forrige helg.(Det var en skikkelig Dagbladsetning…) FreddyBoy var tilfeldigvis på stedet og gikk gentleman-aktig i mellom og forhindret ytterligere bråk. Det endte etter sigende opp med noen blåmerker og småkutt for en av damene, men jeg tipper hun har fått en ny helt.

«- Det var en del lugging før hun havnet på gulvet, jeg syns den andre jenta brukte litt unødvendig mye vold. Jeg prøvde å få hun som slo unna, sammen med noen andre jeg ikke vet hvem var. Hun fikk et kutt i beinet, men jeg skjønte ikke helt hvor alvorlig det var før inne på bakrommet. Slike ting er bare kjipt for alle parter som er involvert», sier dos Santos til Dagbladet.no.

Godt å se at det finnes helter som Freddy og trist å se at det finnes neandertalere som ikke tåler å drikke også blant dameandelen av befolkningen.

Helten NFF?
Vel, Vålerenga ber hvertfall NFF om hjelp i forhold til avvikling av treningene. «Ti spillere har vært opptatt med landslagsfotball den siste tida, ni av disse på forskjellige, norske landslag, mens fem spillere var syke eller skadet. Så ille var det forrige uke, at Oslo-laget på tre av treningsøktene kun fikk kjørt øvelser med tre mot tre.» Dette kan vi lese om i Nettavisen.

Myhre er oppgitt og har bedt om et møte med forbundet for å se på løsninger for de klubbene som har mange spillere på landslagene.

Alltid en avveining dette her. Det er jo utrolig hyggelig at man kan rekruttere spillere til landslaget. Samtidig blir det et problem når man skal gjennomføre en trening og ender opp med kun å spille tre-mot-tre,

Vi satser på at dette ordner seg til fordel for klubbene, forbundet og landslaget. Heia Norge!

Fredriksen og Tottenham
Ryktene i engelsk Silly Season sier at John Fredriksen har fått øynene opp for Tottenham om vi skal tro Daily Mail. Ifølge BBC. I en artikkel på NA24.no.

Og Peter Lorimer skøyt så hardt at han drepte en målmann…

Vålrenga i dag
Quiz. På Bohemen. Vekk fra solens farlige stråler og med en avkjølende drikke i hånden

Legg igjen en kommentar