Dagboka mandag 14. mai 2007

Status etter helgen. Forvirring og harme, eller mangel på sådan. Musikk som manglende inspirasjon og stadion som en drøm. Dagboka er klar for deg, er du klar for litt….eh Dagbok-kos? Still not going so strong Så sitter man her sent en søndag kveld. Morgendagen er travel, og jeg fullfører Dagboka natt til dagen i stedet … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. mai 2007»

Status etter helgen. Forvirring og harme, eller mangel på sådan. Musikk som manglende inspirasjon og stadion som en drøm. Dagboka er klar for deg, er du klar for litt….eh Dagbok-kos?

Still not going so strong
Så sitter man her sent en søndag kveld. Morgendagen er travel, og jeg fullfører Dagboka natt til dagen i stedet for etterlunsjmiddagen. Og det er helt greit fordi Vålerenga ikke har spilt i dag og det er lite nytt å melde. Vi spilte jo forrige serierunde på torsdag som var. Eller var det denne runden vi spilte? Eller spilte vi den runden som kommer? Nei, det er jo 16. mai, da spiller vi neste runde.

Man vet jo nå at det spilles kamper andre dager enn den dagen som var hovedkampdagen, som nå snart er bare den dagen som det spilles en eller to kamper mer enn de andre seks dagene i uka som det spilles en kamp. Øh…

Når vi spiller på en torsdag før hovedrunden søndag er hele systemet forvirret. Vi kan ikke slå i bordet og kreve store endringer. Og TV2 kan mer eller mindre diktere når det spilles. Men for en stakkars supporter blir dette bare tull og tøys.

Kanskje er forvirringen grunnen til at jeg ikke er i harnisk over torsdagens blemme. Vi er i alle fall tilbake i startgropa igjen, men jeg er ikke hissig ennå, bare oppgitt. Elller kanskje hviler jeg på den deilige vissheten om at Vålerenga har tatt medalje tre år på rad, inkl et gull jeg aldri, aldri trodde jeg skulle se. Litt sånn følelsen av at nå har jeg opplevd alt – jeg kan dø i fred. Og jeg gidder ikke hisse meg opp over den ræva seriestarten, la de som ikke var der på 90-tallet gjøre det. Kanskje er det følelsen Vålerenga som klubb har også?

– Kanskje jeg er en dårlig motivator, undrer Petter Myhre oppgitt i Dagsavisen, før han krevde løping fra spillerne i andre omgang på Sørmarka Arena.

Kanskje spillerne trenger en pisk ja. Kanskje Petter må bruke den hardere. Pisken altså. På tabellen er vi på kvalik. Med seier mot Sandefjord kan vi være midt på tabellen i stedet. Før denne runden kunne vi ha vært blant topp fem med seier over Start.

Det er mulig jeg ikke gidder å la Vålerenga rasere livet mitt dersom vi taper mot Sandefjord, (som vi forøvrig aldri har tapt mot) på 16. mai. Men det er plenty med andre som vil føle det slik, og med god grunn. Vi bør ikke tape.

Musikk og sånn
Rønsens blogg forteller om sammensettingen av en CD som skal spilles i garderoben. Og vi får vite om låtene som er med, og hva som ikke kom med.

Og etter å ha gått gjennom lista skjønner vi kanskje hvorfor trøkket i Vålerengas elve mann på banen er fraværende til tider. Det er nemlig en CD nesten kjemisk fritt for trøkk og aggro. Kudos til Thomas Holm for å ta med Metallicas Blitzkrieg, takk og pris. Og superkeeper John T Hanson for Gluecifer. I sjokk registrerer vi at Arnis forslag om Maiden med ”Number of the beast” ble refusert. Og når Fellah og Roberts skal ha med hiphop, hva med noe med litt sinnavibber i da, gutter?

Vi oppfordrer Klanen til å mekke en skive stappa med metal, pønk, hardcore og noen skikkelige sinnahiphoplåter snarest. Dette er flaut
Også en liten opplysning til Arnar som fikk med El Caco på CDen. Om jeg ikke tar feil er bandet bøfler. Selv om låta er grei nok er det ikke helt heldig om man spiller rocken til et band som er bøfler i en Vålerenga-garderobe…
Igjen – forutsatt at VPNs info er korrekt, korriger oss gjerne.

Hæ? Har dem stadion og?
Vi sitter og myser på TV2s FotballXtra. Faen, Odd har plutselig en snart helt ferdig stadion. Hvordan i hekken skjedde det så fort? Jeg husker bare den rønna av en stadion vi vant gull på. Noen får gjennomslag gitt.

Og så kommer bildene fra Fredrikstad. Det ser ut som en nydelig stadion, og jeg er misunnelig. Bratt og intim ser den ut til å være.

Jeg er bare bitter og hjemløs, jeg. Det er en sterk følelse før et kommunevalg.

Flinkest med de unge
Apropos Fredrikstad. Deres nettsider melder om at de faktisk er blant de beste når det gjelder satsingen på unge talenter. Denne gangen målt i antall spillere som er under 21 år. (og da kanskje ikke nødvendigvis oppdratt i egen klubb?).

Jeg er litt lei diskusjonen, og er mer opptatt av 3 poeng framfor antall unge som spiller. De beste må spille, alderen er ikke det som betyr noe, når alt kommer til alt.

Ellers
Fint intervju med Dan Thomassen på VIF-TV. Sjekk de offisielle sidene.
Og de samme sidene melder at bare Ronny er usikker til kampen. Da skal vi ha få unnskyldninger for tap?

Vålerenga i dag
Kl. 18:00 Vålerenga 2 – Byåsen Toppf.
Voldsløkka?

Og Byåsen….er ikke det et håndball-lag?

Legg igjen en kommentar