Dagenderpådagboka – fredag 11. mai 2007

Tap mot Start i går. Dette er som en dårlig legeroman. Enten så er alt bare sus og dus. Legen fikser alt, får hygge seg med alle sykepleierne og er den kjekkeste i hele verden. Eller så er det bare trist, alle dør, sykepleierne sladrer om legen for han har fått clamydia. Tap, igjen… Noen … Fortsett å lese «Dagenderpådagboka – fredag 11. mai 2007»

Tap mot Start i går. Dette er som en dårlig legeroman. Enten så er alt bare sus og dus. Legen fikser alt, får hygge seg med alle sykepleierne og er den kjekkeste i hele verden. Eller så er det bare trist, alle dør, sykepleierne sladrer om legen for han har fått clamydia.

Tap, igjen…
Noen ganger kan man begynne å lure på om det å holde med Vålerenga er en bipolar lidelse. Her får man festfotball med banking av RBK, brassespark, klikk-klakk og alt det som gjør det til en sann glede å la flagget henge natta over.

Så skal man ut på tur og forsvare byen og laget – og hva skjer da? Stort sett ingenting. I tretti minutter blir gutta løpende etter ballen. Start spiller ballihatt med oss. Så jobber vi oss litt inn i kampen. Men hva skjer etter 2 minutter i andre omgang? Vi har intet minder en fire mann på 5 meteren. Alle ser på Valencia. Morten Fevang JOGGER rett gjennom forsvaret vårt som en elg i solnedgang i en eplehage på Tåsen, det ser Valencia og han spiller en stikker som MINST to av forvsvarerne våre burde ha tatt. Fevang som spiller årets første kamp setter ballen bak en utspilt Arni.

Det er greit at Doffen & Co. takler på grensa til det lovlige, men i stedet for å gå å sutre er det vel smartere å gi igjen med samme mynt? Den eneste som «tok igjen» med den lille fjompen som tydeligvis har hatt godt av 3 måneder i Wigan var Jalland. Penere hofte i magen er det vel neppe vist på Sør Arena tidligere. Klart gult kort, men det varmet at noen i alle fall prøver å stoppe gutten.

Og det er vel det som er konklusjonen her Start har fått til det vi liksom sier at vi skal få til: En god miks av unge og sultne spillere med etablerte stjerner. Skla det være no hold i dette, må vi begynne å trene på de to siste trekkene. Det som heter ut på kanten og knallhardt innlegg for an mål. Først da kan det løsne.

VI forventer mer av laget enn dette. Mye mer. Den eneste som får godkjent er Arason. Lange burde spilt fra start. Punktum. Rett opp inntrykket på onsdag, eller så er det rett og slett snakk om å overleve i årets serie.

Gresset…
Det var helt latterlig. Og det som er et trist faktum var jo at Starts egen spiller Fredrik Strømstad skadet seg da han sklei på gresset. VPN har satt en egen mann på saken. Ikke skaden til Strømstad, men gresset.

Ellers?
Hva skal man si? Lære gutta å telle? 1-2-3. Det er det status etter årest 6 første kamper. Fortsetter vi slik ender vi 20 poeng og i Adeccoligaen før vi aner ordet av det.

Legg igjen en kommentar