Dagboka tirsdag 8.mai 2007

Liten, kort og ivrig. Dagboka eller… Vi har fortsatt litt glede igjen i kroppen etter søndagens seier over Bartefolket og vi får krydret den ekstra i dag. Kampen mellom Vålerenga og Rosenborg er nemlig den mest sette hittil i årets Tippeliga. 661.000 sjeler benket seg foran tv-en ifølge toppfotball.no. Det pussige er at andreomgangen ble … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8.mai 2007»

Liten, kort og ivrig. Dagboka eller…

Vi har fortsatt litt glede igjen i kroppen etter søndagens seier over Bartefolket og vi får krydret den ekstra i dag. Kampen mellom Vålerenga og Rosenborg er nemlig den mest sette hittil i årets Tippeliga. 661.000 sjeler benket seg foran tv-en ifølge toppfotball.no. Det pussige er at andreomgangen ble sett av 711.000… Er dette folk som bare leser siste kapittelet i bøker også? Som bare reiser hjem fra ferie? Som bare tenner seg en røyk i senga og ikke nyter to minutter sex først?
Jaja…

Vålerenga tapte mot MS
Og selv om det hørtes ut som et gammeldags hockeyresultat så var det Vålerenga 3 som gikk på et forsmedelig nederlag mot Manglerud Star. 1-2 tapte gutta og tre stjerner går til Joakim. Nysgjerrig. Les mer på vif.no under «breddefotball».

Vålerenga møter Toten i cupen
Fyldigere dekning følger senere, men vi har altså fått Toten som motstander i cupens første runde. Runden spilles 20/5 og er altså flyttet fra en hverdag til helgen…en søndag på Toten kan jo bli festlig.

Vålerenga i dag
Tenk på Jallands skudd…

Legg igjen en kommentar