Dagboka mandag 7. mai 2007

Go’boka Fem i tverrliggeren og inn me’n Kampen i går varierte mye i kvalitet, men hvem bryr seg egentlig så lenge vi slår RBK. Med hele fem baller i tverrliggeren dro vi i havn årets første trepoenger og tok samtidig vekk noe av presset på oss selv. Vi ligger nå á poeng i forhold til … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. mai 2007»

Go’boka

Fem i tverrliggeren og inn me’n
Kampen i går varierte mye i kvalitet, men hvem bryr seg egentlig så lenge vi slår RBK. Med hele fem baller i tverrliggeren dro vi i havn årets første trepoenger og tok samtidig vekk noe av presset på oss selv. Vi ligger nå á poeng i forhold til fjorårets sesong.

Jeg synes jeg i perioder så et svært aggresivt Vålerengalag som ville mye. Mye bra dueller og personlig ENGAsjement. Jepsen, Fredheim Holm, Muri, Grindheim og Jalland spilt alle med mye hjerte. Det er dét som avgjør kamper, gutter! Tette markeringer, press på ballfører og vinne andreballer. Alt slik du finner det på side én i læreboka.

Et lite skår i gleden er at vi slipper Rosenborg inn i kampen ved et par anledninger hvor vi i realiteten selv kunne gått opp i en enda bedre ledelse. I perioden når Rosenborg får straffe så dabber vi av. Vi gjør heller ingen bytter i denne perioden. Kanskje vi skulle ha gjort et bytte for å bøte på det gode Rosenborginitiativet?

Også drømte jeg om skuddet til Jalland. Fyttirakker’n, det fortjente en bedre skjebne! Det hadde vært årets mål uten tvil. Jeg ønsket det skuddet i mål så hardt at jeg skalv. Bare fortsett Jalland!

Dette tok utvilsomt mye av trykket vekk fra laget også i forhold til favorittstempelet og medaljekandidaturet. I utgangspunktet er det enklere for oss når vi møter et spillende lag, som Rosenborg, hvor det blir en del rom banen og hvor man ikke møter ti motstandere innenfor femmeteren.
Sånn sett er det hyggeligere å møte gode lag som spiller med etablerte formasjoner.

Dommeren i går gjorde alt for å ikke dra opp noen kort og vi fikk en del merkelige avgjørelser. Uten at de innvirket på annet en frustrasjonen hos oss på tribunen.

Mange mener nok at både straffen og annulleringen kan diskuteres. Vel, det er mye som kan diskuteres her i verden. Men vi mååå ikke diskutere alt, hele tiden, med alle, overalt, hver gang.

Carl I. Hagen mot Vålerenga
Hvertfall mot Entra. Carl Ivar Hagen trekker seg opp i forbindelse med Entras sponsing av Vålerenga Hockey og Vålerenga Fotball. Han påpeker at det i beste fall er uheldig at Entras ledelse satt i ledelsen i Vålerenga. Og det er vi enige i. Hold slike ting ryddige, karer. Det blir så utrolig mye enklere å drive butikken da. Det hjelper ikke å bytte ut pølsepapiret med en annen type pølsepapir.
Pølsepapir i enhver form er uegnet å drive regnskapsføring på…

Vålerenga i dag
Suger på karamellen og tenker på Jalland.

Legg igjen en kommentar