Ettermiddagsboka onsdag 9. mai 2007

Noen ganger er livet en svart dress og du et par brune sko… Uvitende spillere ble overvåket av mer enn 250 mikrofoner, med det formål å fange opp hva som blir sagt ute på banen under kamper. P4.no melder om at det er gjort opptak av spillerne under kampen mot Strømsgodset og hevder at Datatilsynet … Fortsett å lese «Ettermiddagsboka onsdag 9. mai 2007»

Noen ganger er livet en svart dress og du et par brune sko…

Uvitende spillere ble overvåket av mer enn 250 mikrofoner, med det formål å fange opp hva som blir sagt ute på banen under kamper. P4.no melder om at det er gjort opptak av spillerne under kampen mot Strømsgodset og hevder at Datatilsynet og Silje Johannessen i NISO er skeptiske. Ja, det kan vel fort bre seg til styrerommene og klubblokalene også…

Jeg vet ikke helt hva jeg skal mene, men noen ganger lurer jeg faktisk på hva spillerne snakker om ute på banen. Stort sett blåser jeg i det så lenge de spiller god fotball.

Ikke utsolgt
– Det ser ikke ut til å bli fullt og vi taper på at kampen ble flyttet til torsdag. Det sier billettansvarlig i Start Brith Sandell til Aftenbladet.no.

Vi selger mindre til bortelagets supportere og til barnefamilier, sier Sandell.

Onsdag formiddag var det solgt 9600 billetter til kampen, som etter alt og dømme hadde vært utsolgt dersom den hadde blitt spilt søndag.
Alt dette fra NRK.no sine sider.

Holm klar til Start
Thomas Holm er friskemeldt til kampen mot Start på torsdag. Gode nyheter!

Kunsgress på Vålerenga
Vi rapper denne saken fra vif.no og håper de får den hjelpen de trenger.
Vålerenga Fotball skal bygge ny kunstgressbane på Valle, der grusbanen ligger i dag. Vi ønsker å utføre grunnarbeidet i løpet av sommeren, og søker mennesker og maskiner som kan utføre en slik jobb.

Er det noen i Vålerengafamilien som kan, eller kjenner andre som kan, ta på seg en slik oppgave, ber vi dere ta kontakt med klubbkontoret ved Tom E. Hansen på tom@vif.no eller telefon 90645817.

Vålerenga i dag
Peter Steele og hans Type O Negative har hatt fire års platepause, og kommer her tilbake livligere enn på veldig lenge. «Dead Again» har det overskuddet som «Life Is Killing Me» manglet, og Type O Negative er som Vålerenga; plutselig er de å regne med igjen!
…fra Puls.no…

Legg igjen en kommentar