Dagboka fredag 4. mai 2007

En Dagbok lettere preget av publiseringsøyeblikket er lagt ut. Vi slarver det siste om kampen mot RBK, vi gratulerer Inge Andre Olsen og vi ser på juniorer og kunst. Værsågod, god helg. Vålerenga – Rosenborg På Kjernens sider er det liv, rai rai: ”Tirsdag 8. mai, klokka 18.00 – 20.00, på Klokkesvingen. Da stikker du … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. mai 2007»

En Dagbok lettere preget av publiseringsøyeblikket er lagt ut. Vi slarver det siste om kampen mot RBK, vi gratulerer Inge Andre Olsen og vi ser på juniorer og kunst. Værsågod, god helg.

Vålerenga – Rosenborg
På Kjernens sider er det liv, rai rai:

”Tirsdag 8. mai, klokka 18.00 – 20.00, på Klokkesvingen. Da stikker du innom og hjelper til med å dytte kort ned i konvolutter og er litt sosial. Samtidig får du pratet litt vås og oppdatert deg om hva som skjer i Kjernen. Pluss at du er snill. Før den tid er det kamp. Mot Vålerengen. Dit skal du.”

Mens RBKweb.com skriver om 90-årsjubileet til klubben og boka som kommer. Har de bok hvert år eller bare hvert tiende? Vi har bare med ujevne mellomrom eller når en kjendis vil være mer kjendis.

P4-sport melder at både Roar Strand, Vidar Riseth og Pekka Skjelbred er usikre til kampen grunnet skader. Ja takk, men ikke håp på for mye.

VPN har sin egen titt på kampen som kommer, og leser du den og vårt nye banner vil du nok føle at vi er litt kritiske til prestasjonene så langt. Neida, vi bare utviser denne skjønne foreningen av sunn skepsis og manglende fotballkunnskap.

Men det vi faktisk vet helt sikkert er at dersom vi scorer på søndag, og RBK ikke gjør det, ja da vinner vi kampen når dommeren blåser den av. Vi vet også at jo lenger vi venter jo kortere er det til Vålerenga vinner en kamp. Mer intelligente betraktninger finner du i Før Avspark nederst.

Jeg bare håper for Myhres skyld at spillerne gir han det han ber om, og at han kanskje faktisk krever litt av dem og. Det som egentlig kreves. RBKs lurvete, stripede, bebartede, karskstinkende og snøvlende hode på et skinnende Vålerenga-gullfat.

Svada over, kom igjen med kampen.

Inge Andre Olsen slipper bot
ANB-NTB melder at Olsen slipper bota han fikk for angivelig å vifte med langfingern til Klanen. Dette etter ”ny vurdering av foreliggende bevismateriale”.
Det var da endelig godt. Det er jo fryktelig om man skal straffes for å vise fingern når man egentlig ikke viste den, men pekte med den.

Vi har dermed lært to viktige ting ut av denne saken:

– Det er fullt mulig å gi fingern, med vilje eller ikke. Så lenge det ser ut som du gjør noe annet med den. Vi foreslår at du klør i øyet, peller nese eller klør deg på haka. Den beste er dersom du klarer å balansere klokkene dine nedenfra og opp i samme bevegelse. Det duger nok til å skli forbi, bokstavlig talt.

– Norsk fotball og NFF har virkelig mye å gjøre.

Vålerenga junior
Vålerengas juniorlag møter Hønefoss i 2. runde i NM for juniorer. Kampen skal spilles innen 13.mai. Lykke til, gutter. Juniorene slo for øvrig Lillehammer 5-3 borte på onsdag. Du leser mer om kampen på klubbens sider.

Vålerenga kunst
Hun satte en syngende Vålerengapokal på Flesland som ble kategorisert som terrorisme eller noe sånt. Nå klinker kunstner Hjørdis Kurås til med mer Vålerengakunst. Denne gang en Vålerengabag som synger ”Vål`enga, min rellion” når du kommer i nærheten av den. Og den skal settes ut på en t-banestasjon i Oslo, melder Oslopuls.

Håper den står vestover et sted da.

Vålerenga i natt
Vi minner om sangmøtet til Klanen lørdag. Les mer på Klanen.no. Møt opp og vær kreativ, ikke negativ.
Lun varm seng nå, travel dag i morgen. Dagbok har du lest allerede nå

Legg igjen en kommentar