Helgedagboka søndag 22. april 2007

Det er kampdag og helgedagboka er klar. Den handler mest om bataljen mot skarrepakket, de usympatiske suppeposene fra Bergen. Vi er bare timer unna å få svaret på om vi skal jobbe i litt motbakke i sesongstarten, eller om vi har fått en helt grei start. Brann mot Vålerenga, mindreverdighetskompleksenes vugge mot hovedstaden, en storkamp … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 22. april 2007»

Det er kampdag og helgedagboka er klar. Den handler mest om bataljen mot skarrepakket, de usympatiske suppeposene fra Bergen. Vi er bare timer unna å få svaret på om vi skal jobbe i litt motbakke i sesongstarten, eller om vi har fått en helt grei start.
Brann mot Vålerenga, mindreverdighetskompleksenes vugge mot hovedstaden, en storkamp i norsk fotball.

En redusert tropp
Både Ronny Johnsen og Thomas Holm er ute med skader i kveld. Det betyr at det blir to endringer i det som hittil har vært Petter Myhres førsteoppstilling. Vi tipper følgende lag i Bergen:

Arni
Jarl – Horn – Wæhler – Jepsen
Berre – Grindheim – Jalland – Mila
Daniel – Sørensen

VPN synes dette laget ser sterkt ut, og ser man på resten av troppen på vif.no så ser man at Petter Myhre har mange alternativer selv med to klassespillere ute:

1 Arni Gautur Arason, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 5 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Sebastian Mila, 9 Jørgen Jalland, 10 Jan Derek Sørensen, 11 Morten Berre, 13 Jarl André Storbæk, 17 Mohammed Fellah, 18 Rune Lange, 19 Christian Grindheim, 20 Jørgen Horn, 21 Alexander Mathisen, 24 Kjetil Wæhler, 27 Glenn Roberts.

Sebastian Mila
Sebastian Mila har allerede begynt å snakke med beina og vist at han vil kunne bidra med mye positivt fremover. Når han i tilegg er så sjarmerende som han viser i intervjuet med Nettavisen, er det bare å hylle både Mila og de som henta han til klubben. Han forteller i intervjuet at han vil bli i Vålerenga ut karrieren, skryter av Klanen og varsler at Brann skal slås med kontringer.

Selve kampen
Helgedagbokskribenten tror dette blir Sebastians aften. Vålerenga tar tre høyst ufortjente poeng etter kontringsmål av Mila og Jan Derek, før Glenn setter en siste på overtid. Resultatet blir 1-3, og Mjelde forteller etter kampen at han tror Brann ville vunnet om de hadde skåret tre mål til, du er herved opplyst.

Rekdal i trøbbel
Belgiske aviser bringer videre påstander om at Rekdal er en uengasjert trener, som er mer opptatt av å spille kort enn å møte på trening. Når man leser all kritikken mot Rekdal, som har fått bunnlaget Lierse til å ta poeng som en middelhavsfarer, lurer man på hva i alle dager den sparka treneren Rekdal avløste, hadde gjort.

Lysløypa i Bergen
Selv i en så liten by som Bergen er det tydeligvis delte meninger om hvilke steder som er passende å oppsøke for å innta noe flytende. Vi legger debatten død med påstanden om at så lenge man er i godt selskap så driter de fleste i interiøret og hvem som frekventerer stedet til vanlig.

Mus eller menn
Bortekampen mot Brann er en av årets tøffeste kamper. VPN skal ikke rive hodet av noen uavhengig av resultatet i kveld, men mangel på innsats vil bli slakta. Vi krever hjertet utenpå drakta, vi vil se glød og vilje. Vi vil vinne midtbanekrigen og slippe å spille med ryggen mot veggen i 90 minutter.

Finn frem lykketrusa, ta på deg drakta, gjør deg klar til kamp
Trenger du tidtrøyte så kan du prøve en podcast, lese kampoppladningsartikkelen vår, eller lese en gammel artikkel fra Gabardinmannen.
Ha en fin søndag!

Legg igjen en kommentar