Dagboka tirsdag 17. april 2007

Dagen etter dagen etter dagen. Vi snakker om rekrutter, Brann og lysets kriger. Typisk tirsdagsdagbok, esse. Vålerenga 2 – Averøykameratene, 6-1 Rekruttene gjorde kort prosess med Averøykameratene, (som kanskje høres mer ut som et danseband enn et fotball-lag). Roberts goalla to, hvorav den ene var en volleyperle levert av Fellah, mens Muri, Lange, Jalland og … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. april 2007»

Dagen etter dagen etter dagen. Vi snakker om rekrutter, Brann og lysets kriger. Typisk tirsdagsdagbok, esse.

Vålerenga 2 – Averøykameratene, 6-1
Rekruttene gjorde kort prosess med Averøykameratene, (som kanskje høres mer ut som et danseband enn et fotball-lag). Roberts goalla to, hvorav den ene var en volleyperle levert av Fellah, mens Muri, Lange, Jalland og Fellah selv scora ett hver. Du kan lese kampreferatet vårt linket nederst.

Interessant nok er det ikke bare vi og klubben, men også Dagsavisen som skriver om annet-lagskampen. Kred til avisen for det, må vi bare si.

– Det er slik man lærer på Lindeberg, sier Daniel Fredheim Holm da han kommenterer Roberts brassespark til Dagsavisens utsendte.

Og som også Dagsavisen konstaterer, det (burde) finnes folk på rekrutten som er i nærheten av plass i startelveren mot Brann.

Brann neste…
Siden vi allerede nevner det kan vi jo dra noen linjer om vår neste motstanders siste kamp. (den var finurlig, tenker jeg?) Brann slo altså Godset 3-1, og Helstad goalla to.

– Det vi gjorde her i 1. omgang holder ikke mot Vålerenga, sier Brann-trener Mjelde til VG.

Vel, det jeg så av den kampen skulle tyde på at det Brann gjør i kampen sett under ett lover ikke godt for Vålerenga slik vi har fremstått så langt. Vi kan nok score mål, men holder vi tett når Brann kommer på flankene med innlegg som ikke kommer fra backer på midtbanen, men fra vingspillere ved cornerflagget?

Selv om bergenserne tar gull i april, skal vi ikke kimse av Brann-laget. Jeg håper vår taktikk er gjennomtenkt, enten det blir et forsøk på å legge Brann i Bokløv under oss fra start, eller man lager en festning på egen banehalvdel som skal frustrere bergenserne. Før vi kontrer inn det ene målet vi trenger.

Med det lar vi fotballen ligge i dag, det kunne jo tenkes noen av dere trodde vi hadde peiling på dette…over til moroa:

Morgan – lysets kriger
Ikke alltid vi trenger finne opp kruttet når det gjelder god underholdning. Av og til kan vi bruke Morgan, for tiden direktør i Fredrikstad FK. Vi siterer like gjerne hele diktet han har lagt på FFKs sider under spalten ”LørdagsMorgan”. Det heter: ”Det er stille nå”. Og nei, dette er ikke kødd fra VPNs side, ei heller er det 1. april.

Det er stille nå.
Bare Thomas Myhre er våken,
og bakeren.
Det er natt,
pressen sover.
En cognac smaker,
hjertet hviler.
Jeg lever,
en fri mann i by`n.
Lar meg sove,
er som en mobil.
Utladet om kvelden,
lades om natten.
Hvorfor står jeg opp?
Jeg ser ut,
Mørkt og rolig,
Tyver venter?
Din bil neste?
Blir vi de beste?
Lytter,
så forbasket rolig,
Deilig!
Før stormen.
Postkassa smeller,
på med kaffen.
Samler mot,
pressen gjelder.
Igjen.
Store oppslag,
mange berøres.
Ord settes sammen,
påvirker verden.
Du er nerden.
Om fjorten dager,
gjelder det.
Krig, fred,
rykker vi ned?
Solen står opp,
lysets kriger går på jobb.

`Allo allo
– Når eks-puckbehandlende direktører blir diktere går skuta drita kjapt ned.

(Kunne du ikke ha blitt i Lyn à, Morgan?)

Vålerenga i dag
Du kan jo lese VPNs kampreferat mot Stabæk, linket under, samt referatet fra i går

Legg igjen en kommentar