Dagboka torsdag 22. mars 2007

Mila er ok, en av våre tre får spille mot Bosnia, dagens klisjeer er klare og du kan hjelpe Freddy hjelpe noen. Dagboka er klar: LSK – Vålerenga Petter Myhre snakker på de offisielle sidene om treningskampen mot LSK idag. LSK ga jo Vålerenga stryk på La Manga, og nå snakker Pettern om hvordan vi … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. mars 2007»

Mila er ok, en av våre tre får spille mot Bosnia, dagens klisjeer er klare og du kan hjelpe Freddy hjelpe noen. Dagboka er klar:

LSK – Vålerenga
Petter Myhre snakker på de offisielle sidene om treningskampen mot LSK idag. LSK ga jo Vålerenga stryk på La Manga, og nå snakker Pettern om hvordan vi skal revansjere oss. Gjennom å spille vårt eget spill i en tett og jevn kamp er vel essensen, spennende som det nå måtte være.

Så skal det sies at Vålerenga mangler tre landslagspillere til kampen, samt at Fellah og Mathiesen ikke kan spille heller. Hvor mange landslagspillere mangler LSK?

Det er ikke heller denne gangen dødelig viktig å vinne over LSK. Det viktigste er vel at Petter får svar på hvem av spillerne som ligger nærmest til å utfordre de som Myhre og trenerteamet vel har i hodet som en slags førsteelver. Med Grindheim, Storbæk og Daniel på landsen er laget vårt noe svekket, så enkelt er det. Dæven, det var en klisjee det og.

Sebastian Mila er ok
Aalbu setter skapet (forhåpentligvis) på rett plass: Sebastian Mila er spilleberettiget for Vålerenga. Hans lisens er frigitt av det østerrikske forbundet og dermed klarert med FIFA og NFF. Vi forholder oss kun til Milas lisens, og den er i orden, sier han på klubbens sider. Groclins klage er en sak mellom dem og Austria Wien hevder Jan Erik videre.

Med dette virker det som om Aalbu har fått sjekket saken bedre enn han hadde i går. For dette er jo temmelig klar og god tale. For så vidt en lur fremgangsmåte det; sjekke fakta før man er bastant. Vi håper Aalbu har rett og at saken med dette er dau som en sild for Vålerengas vedkommende.

Når det gjelder Mila selv har iOslo.no snakket med han. Og det høres ikke ut som om han hadde det så knakandes fint i Austria Wien: » Wien fikk jeg ikke mange sjanser. Jeg kom bare innpå da folk ble skadet eller suspendert. Da fikk jeg heller ingen matchtrening. Jeg spilte en kamp Austria Wien tapte, og da sa treneren – Vi tapte fordi Mila spilte.» Om det er sant er det jo ganske streng kost. Sebastian er forøvrig sur på gamleklubben hans som ikke hjalp han mens han var i Wien, men nå krever penger etter overgangen til Vålerenga. Mila er blid med Petter og Jan Erik og slenger følgende hilsen til Groclin: «Dere glemmer hva jeg har gjort for dere»

Vel, vi håper vi ikke kommer til å glemme hva Sebastian gjør for oss.

Landslagsgutta
Så melder klubbens egne sider at Storbæk får sjansen mot Bosnia fra start. Mens Daniel og Christian sannsynligvis starter på benken. Hareide melder at Grindheims offensive kvaliteter vrakes til fordel for at Hæstad skal ta ut Bosnias playmaker fra kampen. Så kan man diskutere om det er noen lur taktikk eller ikke. Vi gratulerer i alle fall Storbæk med plassen, og satser på å se store ting fra Vålerengas mann.

Ellers husker vi Kjetil Rekdal i denne sakens anledning. Det er nå slik at det vel ikke er spikret hvem som kommer på banen i kampen, men Kjetil hadde som fast taktikk aldri å røpe laget i forkant av kampen. Da lurer vi litt på om det er lurt av Hareide å gi bort info som dette, så fremt han ikke kjører en dobbeltfinte. Vet Norge det tilsvarende om Bosnias planer, for eksempel?

Hjelp Freddy i en god sak
«Jeg vil støtte Amnestys aksjon mot henrettelsen av Delara Darabi, men bare dersom 100 Vålerenga-supportere vil bli med meg. Jeg utfordrer samtidig Tommy Berntsen og Lyn-supportere til å prøve å samle flere underskrifter enn jeg!»
Freddy dos Santos, fotballspiller i Vålerenga
Tidsfrist for å signere: 27 mars 2007
Om du signerer, sier du ja til å bli med Freddy til Irans ambassade tirsdag 27. mars kl 13.30 for å overlevere protesten.

Signere gjør du på http://domino.amnesty.no/redd-delara.

Gleder meg!
Er det bare meg, eller går den telleren i banneret vårt veldig fort…?

Vålerenga i dag
Vålerenga møter LSK der borte kl.1300. Kampen kan følges på klubbens sms-tjeneste…
Signer for Freddy, og tell dagene til seriestart.

Legg igjen en kommentar