Dagboka mandag 19. mars 2007

Dagboka, litt sen, og litt mindre god. Men du må vel ha det, du som er avhengig. Flisespikkeri eller viktig? Om ikke mye annet skjer blåser det en litt flau bris over Drillos engasjement som tippeekspert for bettingselskapet Expekt. El presidente del Futbol de Noruega Sondre Kåfjord syntes ikke noe særlig om det, man er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 19. mars 2007»

Dagboka, litt sen, og litt mindre god. Men du må vel ha det, du som er avhengig.

Flisespikkeri eller viktig?
Om ikke mye annet skjer blåser det en litt flau bris over Drillos engasjement som tippeekspert for bettingselskapet Expekt. El presidente del Futbol de Noruega Sondre Kåfjord syntes ikke noe særlig om det, man er jo tett på nett med Norsk Tipping. Aalbu var klar over problemene som kunne komme, men sa at dette var helt opp til Drillo selv, siden han ikke var heltidsansatt i Vålerenga. (bare deltid). Alt fra ABCNyheter.no.

Så tar saken en interessant vending når direktør Pål Breen i Vålerenga setter ned foten: ”Enten så jobber han for en konkurrent til Norsk Tipping, eller så blir han med videre i Vålerenga”, sier han til TV2 Sporten.

Det er visstnok møte om dette i dag hvor man skal avgjøre om Drillo fortsetter i sin stilling i Vålerenga eller ikke. Drillo virket helt avslappet til saken: ”Jeg jobber freelance, så det er helt uproblematisk.”

Slik det gjerne er har saken flere sider. I utgangspunktet skal man vel som arbeidstaker forholde seg til sin arbeidsgiver lojalt, men Drillo er jo ikke heltidsansatt i Vålerenga. Det virker som Aalbu hadde koll på dette. Type: «du kan gjøre det, men det blir bråk». Hvorvidt Drillo burde gjøre det eller ikke er altså et tema. Om han juridisk sett kan ta jobben virker det rart om man skal slå så hardt ned på dette. Det er da plenty med folk som har engasjementer som gir større spørsmålstegn enn om Drillo skulle bidratt til dette? Selv om Norsk Tipping er stor sponsor lurer jeg på hvor mye de skal bestemme når noe kan påvirke dem indirekte? Er det ok at Fjørtoft og Soler er i studio på en kanal der sendingene sponses flerfoldig av bettingselskaper utenom Norsk Tipping? I såfall, hva er forskjellen med Drillo?

Det som i mine øyne kanskje er mer rart enn selve saken er at Aalbu først kommenterer det før Breen setter ned foten. Hvem av dem skal snakke om denne saken, for eksempel? Siden det er et ansettelsesforhold er det vel Breen, men det virker jo litt rart når man taler med to stemmer. Akkurat som om Breen skulle ut og markere seg litt? Den setningen er jo ganske krass, han sier jo det som om Drillo jobber for Norsk Tipping, ikke Vålerenga.

Uansett håper vi saken får en minnelig avslutning. Vi ser poenget med sponsorer og hvem som ikke burde få sin posisjon underminert. Men når mannen er freelance, er det ikke litt greiere enn om f.eks Aalbu tok tippejobben? (strengt tatt ville jeg heller hørt på tips fra Drillo enn Aalbu, men det er en annen ball)

Vålerenga for Norge
12 spillere for ulike landslag de nærmeste ukene. Les hele saken på de offisielle sidene. Sterk kost.

Rønsens blogg
…er et lite og småartig bidrag til Vålerenga-folkoren. Akkurat nå kan du lese om botsjef Bolthofs småfacistiske tendenser, noe som er ekstra trivelig siden det går utover nevnte Rønsen. Du finner det også på de offisielle sidene. Hva skal du med VPN egentlig?

Kick off
Tiden er blitt sånn. At en såkalt stor fotballklubb kjører det som reklamebransjen syns var så kult å si på åtti-tallet: «Vi skal ha kick-off». Og Vålerenga sitt event er poppis det, ifølge de offisielle sidene er gratisbillettene delt ut, og journalistene kjemper om presseplassene. Det blir paneldebatt også, med Aalbu, Myhre, Breen og noen spillere. Vi lurer fælt på hva de skal debattere? Sykelønn eller skaphomofili? Dersom du møter opp imorgen vil du få vite det.

Hockeygutta har tatt kontroll?
Etter fem kamper har Vålerenga Hockey satt seg med hånda på rattet i semiene mot Sparta. I går vant gutta 6-3, med det kan finaleplassen være sikra tirsdag borte i Sparta Amfi. Ellers settes spikern i kista (for Sparta) på torsdag hjemme på Amfien…

Allo Allo
Småsvett sørlandsleik og ilter bøffelstek slipper unna argus sine øyne, mens gammalraddis med farga hår tar smellen fra de som bestemte over han i går.

Vålerenga i dag
Les noe offisiellt fra de offisielle sidene. Eller hør på noe veldig uoffisielt: VPNs podcast nr.10 (link under)

Legg igjen en kommentar