Dagboka fredag 16. mars 2007

Fredag. Og vi snakker mål for helgen…og sesongen. Tips fra TIPS «Vålerenga har de siste tre sesongene havnet på alle de tre øverste plassene i serien. Det gir grunnlag for å tro at laget igjen vil ha som målsetting å blande seg inn i toppkampen. – Vi har ennå ikke satt konkrete mål. Vi skal … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. mars 2007»

Fredag. Og vi snakker mål for helgen…og sesongen.

Tips fra TIPS
«Vålerenga har de siste tre sesongene havnet på alle de tre øverste plassene i serien. Det gir grunnlag for å tro at laget igjen vil ha som målsetting å blande seg inn i toppkampen.
– Vi har ennå ikke satt konkrete mål. Vi skal snakke sammen om det neste uke, og sette opp et mer konkret mål når overgangsvinduet er lukket. Da vet vi hva slags stall vi disponerer, og ikke minst hvilke staller våre motstandere disponerer, forklarer Aalbu til TIPS.

– Vi må være realistiske. Vi kan ikke bare gå ut å si at vi skal ta gull for å tilfredsstille supporterne hvis vi ikke tror at det er mulig. Men vi skal heller ikke sette oss et mål som blir for enkelt å nå, fortsetter han.»

Vel, vi synes likefullt det er feigt å hele tiden være realister. Noen ganger er det lov å ta den skikkelig ut i svingene. Enkelte sesonger er det greit å være middelhavsfarere. For supporterne er det greit, men kjedelig. For sponsorene er det greit, men kjedelig. For spillerne er det greit, men…?

Vi har kjørt heis i noen år mellom førstedivisjon og Tippeliga. Sjelden har vel frustrasjonen og ENGAsjementet vært større. Når vi nå har etablert oss i toppen (det må være lov å si det) så er det kanskje på tide å justere målsettingen deretter.

Er det meningen at man skal moderere målet etter hva man har av utstyr i matris-bua? Skal man ikke gå ut i hundretusen uansett? Jeg blir hvertfall skuffet om man ikke sier at man skal ha medalje i år.
Man må sette krav til seg selv, alle rundt seg og til alle som ønsker å bidra for at Vålerenga skal hente en ny medalje. Et urgammelt triks/knep er jo å formidle sitt eget mål til alle rundt en slik at man skaper forventninger og dermed legger et bittelitt ubehaglig press på seg selv til å yte det lille ekstra.

At vi nærmest krever en medalje betyr ikke at vi er urealistiske eller subjektivt sveiseblinde. Klubben har aldri hatt bedre råd, aldri hatt mer støtte og er i en flyt som kan sammenlignes med stiv kuling rett ut fra Honnørbrygga i Færder’n…

Fra Sjappa meldes følgende;
Lørdag 14 april kl 1500 er siste mulighet for kjøp av sesongkort til sesongen 2007. Utdeling av sesongkort starter mandag 26 mars kl 10.00.(dette gjelder alle som har kjøpt sesongkortet sitt innen lørdag 17 mars).

Salget av enkeltbilletter starter Mandag 2 april kl 10.00.

Vi oppfordrer fremdeles til å stjele en kos av Sjappasjefen når du er innom!
Han er vidunderlig myk å kose på…

Vålerenga i dag
Bohemen! Quiz! Og et par albueøvelser…

Legg igjen en kommentar