Dagboka mandag 12. mars 2007

Ei ny veke og ei ny dagbok…VPN innfrir retningslinjene om en viss prosentandel nynorsk. Sæææærlig! Mila, en friskus? Aller først…ordet «friskus» er like døvt som «jøje meg» og «jentefut». Men vi stjeler det gledelig fra Dagsavisen når de bruker ordet i slike vendinger som de gjør lørdagens artikkel fra treningskampen på Kadettangen; «VIFs nye friskus. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. mars 2007»

Ei ny veke og ei ny dagbok…VPN innfrir retningslinjene om en viss prosentandel nynorsk.
Sæææærlig!

Mila, en friskus?
Aller først…ordet «friskus» er like døvt som «jøje meg» og «jentefut».
Men vi stjeler det gledelig fra Dagsavisen når de bruker ordet i slike vendinger som de gjør lørdagens artikkel fra treningskampen på Kadettangen;
«VIFs nye friskus. Sebastian Mila (24). Merk dere navnet. Han kan bli en Vålerenga-hit i år. I går avslørte han egenskaper som, bokstavelig talt, kan bli gull verdt for VIF.»
Foranledningen var Vålerenga seier over Lyn i treningskampen som ble spilt på Kadettangen hvor Vålerenga vinner 3-1 etter mål av Lange, Sørensen og Muri.

Henning Berg var raskt frempå for å bagatellisere tapet og ramset opp spillere som var på sykelisten…vi avskriver det som skvæl og ikke noe mer enn det de kan forvente seg i Tippeligaen.

Godt å se at Mila tar/finner seg til rette på laget og at han har egenskaper som forsterker laget både på individuelt nivå og lagnivå. Petter Myhre mener fyren har det beste venstrebenet i Tippeligaen. Og når Petter sier det så er det vel sant da.

Ellers var Freddy «tilbake» på backplass og Rune Lange putter og presterer årsbeste. Selv om årsbeste i mars kanskje er litt vel tidlig for å varsle et scoringsraid på så satser vi på en Rune Lange i scoringsform når sesongen starter om noen uker.

15-åringene går foran…
Vålerengas 15-åringer var knusende overlegne i finalen i Premier Cup og slo fjorårsvinner Skeid 4-1. Hamza Abdullahi og Joshua King scoret to mål hver.
Mer om dette kan du lese på vif-fotball.no her

Vi lurer…
På hva Espen Muggebye holder på med nå…Keeperen, vet dere…

Vålerenga i dag
Nei, i dag er vi helt tomme for idéer…annet enn at du kan strikke en Vålerengagenser, se cupfinalen på DVD, ta en ny tatovering, lese årboka fra i fjor, overvære dagens trening, finne ut hvor mange steder i Norge som heter Enga og se hvordan vif.no sine sider så ut i 1999 gjennom the WayBack Machine… her

Legg igjen en kommentar