Helgedagboka, lørdag 3. mars 2007

Vi snakker om Plan B, og sludrer litt om bonus og reklame. Stabæk overtar for Royal League Jan Erik Aalbu forteller ioslo.no at Vålerenga hadde en alternativ plan klar, da vi røyk ut av Royal League. Vi skal møte Stabæk, LSK og Hammarby til treningskamper før seriestart. Samme nettsted melder for øvrig at Daniel Fredheim … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 3. mars 2007»

Vi snakker om Plan B, og sludrer litt om bonus og reklame.

Stabæk overtar for Royal League
Jan Erik Aalbu forteller ioslo.no at Vålerenga hadde en alternativ plan klar, da vi røyk ut av Royal League. Vi skal møte Stabæk, LSK og Hammarby til treningskamper før seriestart. Samme nettsted melder for øvrig at Daniel Fredheim Holm og Jan Erik Aalbu begge er optimistiske med tanke på å komme til enighet om forlengelse av Daniels kontrakt.

Bonus for seriegull
Øyvind Bolthof har ifølge nettavisen kastet hansken og vil ha forhandlinger om en gullbonus på vegne av spillerne. Vi velger å tolke dette som at gutta har ambisjoner, og er personlig mer opptatt av gullet enn av bonuskravet.

Når reklame blir for dumt
Sandefjord kan i år ønske velkommen til sin nye ”komplett.no Arena”, ja du leser helt rett, stadionet er gitt navn etter ønske fra sponsoren. Av og til bør man sette på bremsene for å tenke seg om selv om man er glad i sponsorstøtte.
Selv vil vi bare ha ny stadion, men gjerne med et navn som sier noe om hvor den ligger, eller hvem som spiller der.

God helg!
Helgedagboka ønsker alle syke og slappe god bedring. Ha en fin helg!
Slå i hjel litt tid med vår siste podcast og kos deg over at våre iskrigere er klare for semifnalen

Legg igjen en kommentar