Helgedagboka, lørdag 24. februar 2007

Det er helg og hva er vel da mer naturlig enn å snakke om kunst, mobbing og selvsagt Vålerenga? Tap i treningskamp Etter at turneringen på La Manga var vunnet med seieren over Brann, tapte våre gutter i går 3-0 for LSK. Selv om kampen ikke betydde noe for oss, så var det skremmende å … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 24. februar 2007»

Det er helg og hva er vel da mer naturlig enn å snakke om kunst, mobbing og selvsagt Vålerenga?

Tap i treningskamp
Etter at turneringen på La Manga var vunnet med seieren over Brann, tapte våre gutter i går 3-0 for LSK. Selv om kampen ikke betydde noe for oss, så var det skremmende å se hvor lite fantasi vi spilte med. Når LSK inviterer til knokkelkamp må det være mulig å svare med annet enn poling opp på stakkars Daniel Fredheim Holm og Morten Berre. Stakkars, rett og slett fordi de ikke har noe å stille opp med i hodedueller mot Kippe. Vi hadde ikke trengt 90 minutter med elevforsøk for å finne ut det. Uansett er det bedre å få en leksjon i hvordan man ikke spiller mot druselag nå, enn å få det i serien.

Grindheim best på La Manga
Ingen overraskelse at turneringens beste spiller, kommer fra laget som vant turneringen. Christian Grindheim ble fortjent nok kåret til turneringens beste spiller. For vår del skulle vi gjerne delt ut en pris til den største positive overraskelsen i turneringa, Jørgen Horn, og til beste unge spiller, Mohammed Fellah.

Terrortrusler fra skarrepakket
Bergenserne fornekter seg ikke, denne uken har ioslo.no meldt at Brannsupportere har terrortruet Flesland lufthavn. Bakgrunnen er at Flesland lufthavn har sagt ja til å stille ut noe av det vakreste vi har sett av moderne norsk kunst, nemlig utstillingen ” Hva er din rellion?”. Utstilligen består av en pokal og lydsporet ”Vålenga, du er min rellion” som starter når man nærmer seg pokalen. VPN trodde bergenserne skulle bli glad for at de endelig fikk se en pokal i bygda der borte, men der tok både vi og Flesland feil.

En hel familie av ofre
Du husker at John Arne Riise ble golfkøllegrisa av Bellamy, vel denne helgen er det den minste av disse rødhåra, fregnete mobbeofra som har vært på karaokebar. Det gikk som det måtte gå det, skambanka og gråtende flykta han og resten av balldruserne fra Skedsmo kommune i et regn av flasker og glass. Episoden viser at ufordragelighet er et personlighetstrekk som ikke kjenner landegrenser, her var det ifølge bt.no noen engelskmenn som lot seg terge opp av stasjonsbygdbønda.

Kvartfinale
Endelig begynner alvoret igjen, nå på mandag er det trekning/oppsett av kvartfinalene i Royal League og ifølge vif.no ligger det an til at vi spiller hjemme søndag 4. mars. VPN har tidligere skrevet at vi er relativt sikre på at motstanderen blir FC København, så da er det bare å glede seg. Vi håper og tror at du og resten av Oslo synes en kvartfinale mot Danmarks beste lag, er god nok grunn til å starte sesongen tidlig i år. Her har man i årevis klart å fylle Bislett, på grunn av bolere i kondomdress som bedriver idrett som bare er egna til å gjøre deg svimmel. Det bør være mulig å samle en 7-8000, til å se kanskje den mest spennende fotballkampen Skandinavia har å by på.

Årsmøte i Klanen kl 18.00 på mandag
Vi minner igjen om årsmøtet på mandag. Husk at verden er så kald og kynisk, at folk kun tenker på seg selv. Det er altså bare du som tenker på deg. Skal du være med å påvirke hva som skjer, skal du bidra til demokrati i praksis, ja da kommer du på mandag.

Vålerenga i helga
Iskrigerne våre speller borte mot Furuset i morra kl. 19.00. Ellers kan du gjøre som spillerne, nemlig slappe av frem til mandag.
Vår podcast nr. 4 er for øvrig lagt ut, og kan kanskje slå i hjel litt tid i helga.

Ha en fin helg!

Legg igjen en kommentar