Helgedagboka, lørdag 27. januar 2007

En fin lørdag i ditt Vålerenga-liv. Vi ser litt på dagens kamper, ber om noen avklaringer fra klubben, men mest av alt koser vi oss med to seire. Da har moroa begynt Vi sabla ned Sandefjord i 46. minutter og leda 4-0. Deretter bytta vi mye og sank litt i intensitet. Uansett er det en … Fortsett å lese «Helgedagboka, lørdag 27. januar 2007»

En fin lørdag i ditt Vålerenga-liv. Vi ser litt på dagens kamper, ber om noen avklaringer fra klubben, men mest av alt koser vi oss med to seire.

Da har moroa begynt
Vi sabla ned Sandefjord i 46. minutter og leda 4-0. Deretter bytta vi mye og sank litt i intensitet. Uansett er det en flott start på sesongoppkjøringa. Spesielt imponerende blir resultatet med tanke på hvem som ikke var med fra start i dag. Både Thomas Holm, Ronny Johnsen og Kjetil Wæhler ble hvilt i dag. I tilegg til de som ble spart fikk Jan Derek og Daniel bare noen minutter. Hvis du i tilegg legger til de to-tre forsterkningene som er varslet, er det ikke vanskelig å se for seg hvilken massakre dette kunne ha blitt. Vi takker Petter for å ha vist nåde i en ettermiddagskamp med barn på tribunen. Referatet fra kampen finner du i egen artikkel.

Usikkerhet
VPN vet Ronny Johnsen sto over grunnet et noe magert treningsgrunnlag. Bakgrunnen for at Wæhler og Thomas Holm ikke var med vet vi ingen ting om. Vi regner med klubben gir en forklaring i kampreferatet på vif.no.

Unggutta herjer igjen
Vi har et juniorlag som vi har skyhøye forventninger til. I dag grusa de Fredrikstad 4-2, etter 3 mål av Dennis Obeng. Mange var vel kanskje litt skuffa etter at vi ikke ble bedre enn nummer 6 i Color Line Cup i Ålesund forrige uke, men vit da at juniorlaget sparte flere av de eldste spillerne i den cupen. Dennis Obeng og resten av talentene våre vil du få høre mye mer om i tiden fremover.

Utålmodighet
Jeg merker det på meg selv. Jeg ser det når jeg leser i forumet. Når får vi vite hvem som kommer? Det begynner nemlig å haste, vi vil jo så gjerne ha nye sanger klare til seriestart. Du behøver ikke å gi oss navna på dem nye Aalbu, bare si hva dem rimer på.

Vålerenga i kveld
Vålerenga spiller borte mot Comet i hockeyen i dag, så den rakk du ikke å få med deg. Trøsten får være at Vålerenga vant kampen 3-0..

Ellers kan du allerede nå begynne med å varme opp stemmen til neste helg. Da er nemlig fattigfolket fra Tåsen kommet tilbake fra sin spartanske treningsleier på snaufjellet og er klare til å møte våre medaljenedlessede solbrune atleter. Hvilken sesong dette kan bli.

Ha en fin helg.

Legg igjen en kommentar