Dagboka torsdag 25. januar 2007

Det er Dagboka, Dagboka, Dagboka. Den er ikke lang, lang, lang. Og det er greit, greit, greit. Etter Gran Canaria Laget vender hjem fra deilig varme Gran Can til iskalde Oslo. Og før de dro snakket Petter Myhre med Arild Rønsen på www.viftv.no. Som sedvanlig svarte Myhre akkurat like diplomatisk og forsiktig som han pleier. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. januar 2007»

Det er Dagboka, Dagboka, Dagboka. Den er ikke lang, lang, lang. Og det er greit, greit, greit.

Etter Gran Canaria
Laget vender hjem fra deilig varme Gran Can til iskalde Oslo. Og før de dro snakket Petter Myhre med Arild Rønsen på www.viftv.no. Som sedvanlig svarte Myhre akkurat like diplomatisk og forsiktig som han pleier. Og det er ikke såååå mye info å ta ut av det. Noen vil mene det er kjedelig, andre (Dagboka inkl) vil si at det er helt ok. Alle trenere trenger ikke være klovner, bare flinke.

Men noe kommer ut. At Vålerenga faktisk ser etter kanskje tre etablerte spillere, bautaer som Myhre kaller det. At Jørgen Jalland kan nærme seg – klubben skal i alle fall snakke med han. Og at på tross av en svak bane var det bra i syden, og enda bedre: ingen spillere er skadet.

Utover det konstaterer vi at Petter har en noe underlig forkjærlighet for det svenske språk der han snakker om bedre ”läge”, ”prov” på det og om å ”bjuda” på seg sjøl. Fint at Rønsen rekker å le i sin egen mikk også, så høyt at ørevoksen smelta hos meg.

Også minner vi om at vi forhåpentligvis kommer med en rapport fra trening temmelig snart.

Spillere som kommer….eh?
Dagsavisen velger den finurlige varianten i dag – der de konstaterer over to sider at det er veldig stille om overganger, deriblant i Vålerenga. Vi liker det vi. De beste overgangene har skjedd oss når det har vært musestille fra klubben. Så kan heller de mer tanketomme sitte og syte over pilsen for at ”det skjer jo ikke noe på Valle!”.

For meg ser det i alle fall ut som klubben og Myhre er på rett spor. Man slipper til de unge, og de leverer. Allikevel stoler man forståelig nok at de ikke kan bære hele sesongen som kommer. Og at man trenger noe rutine i noen ledd.

Ikke minst setter vi pris på at noen tydligvis har funnet/gitt midlene til denne jakten på forsterkninger. Vi regner med at klubben ikke har tappet midler fra annet, men fått noe ekstra i lys av alle talene om å drive butikken edruelig.

Apropos VIFTV
Det spørres om det i forumet, og vi lurer litt på det vi og: hvorfor er de nye episodene av Dos Santos kjører A996 lagt ut kun på AftenpostenTV?

Fine saker, men vi bare lurer.

Til Grindheim (er ikke han blond da?)
Hvordan holder man en blondine opptatt noen timer (se under)?
Hvordan holder man en blondine opptatt noen timer (se over)?

Vålerenga i dag
Vålerenga ishockey – Frisk/Asker kl. 1830. Jordal Amfi.

Legg igjen en kommentar