Helgedagboka lørdag 20. januar 2007

Snøen laver ned. Kunstgresset kommer til sin rett sammen med klister og anorakk. Vi leter etter Vålerenganyheter og finner dem på de merkeligste steder. God helg, god glid og husk å bry deg! «Olafur Skulason, islending med fortid i Arsenal, kan være på vei til Vålerenga. Skulason kom til Arsenal i 2001, men ble mildt … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 20. januar 2007»

Snøen laver ned. Kunstgresset kommer til sin rett sammen med klister og anorakk. Vi leter etter Vålerenganyheter og finner dem på de merkeligste steder. God helg, god glid og husk å bry deg!

«Olafur Skulason, islending med fortid i Arsenal, kan være på vei til Vålerenga. Skulason kom til Arsenal i 2001, men ble mildt sagt ikke noen hit på Highbruy. En cupkamp er alt han står bokført med for londonerne. Den 23 år gamle midtbanespilleren er for tiden på prøvespill i Helsingborg, men også Vålerenga kan være et aktuelt stoppested for islendingen.» Alt fra Tips.no.

Aalbu bekrefter at navnet er på blokka og at det har vært diskutert. Fyren, altså islendingen, har visstnok ikke imponert på treningene til Helsinborg. Vi må mer enn gjerne la han prøvespille/trene med oss, men vi mener at tiden er forbi hvor vi henter inn stallfyll. Akkurat nå spiller han ball i League One-klubben Brentford…Omtrent som Frigg her hjemme skulle vi tro…

Da henviser vi heller til saken under…

U-21
Et lite to-propellers militært fly ombygget fra den sivile Beechcraft King Air A90…

Eller aldersbestemt klasse for landslagspillere. For det norske U-21 landslaget har Vålerenga følgende spillere representert; Jørgen Horn, Alexander Mathisen, Arnar Førsund og Steinar Strømnes. Gutta drar til La Manga på treningsleir fra 3. til 10. februar, og spiller deretter mot Slovakia 7. februar.

Vi bøyer oss i støvet og gleder oss som unger (U-12) til at disse gutta preger a-laget og a-landslaget!

Grattis gutta!

Nils Arne Eggen skryter
To veldig positive opplevelser når jeg tenker på norsk fotballs fremtid, sier Nils Arne Eggen etter å ha trent Lyns juniorer og sett Vålerengas. Og det sier han til 100% fotball. Og vi er enige. Han fremholdt mye av det samme i NRKs nysatsning «Bakrommet» som skal dekke opp underskuddet av norsk fotball vinterstid. Her preiket han mye om lokal satsing på ungdommelig talenter som tas gjennom klubbens egne systemer. I motsatt fall hadde man det nærmest groteske eksempelet fra fjorårets sesong hvor det i en kamp mellom Lillestrøm SK og FC Lyn Oslo var 15 – skriver femten – utenlandske spillere på banen samtidig. Eggen mener dette i det lange løp skader norsk fotball og undergraver identiteten til klubbene.

Og vi kan ikke gjøre annet enn å tuppe «Godfoten» opp i rassen på dem som mener noe annet…

Vålerenga i politikken
Høyres gruppeleder i Larvik Johan Olaf Melø trekker seg fra valglista. Han aksepterer ikke å stå på usikker plass. – Jeg er ikke bitter, men får si som i Vålerenga: Man ønsker ikke bønder til byen, sier Melø til ØstlandsPosten.

Saken kjenner vi mindre til, men det er interessant at vårt forhold til «bønder» når er i ferd med å farve dagligtalen…også innover i politiske miljøer. Kanskje neste kommunevalg blir foretatt på pølsepapir?

Diverse
Vi registrer;

– At Eddie Bjerkeskaug, formann i Ørn, jubilerer i klubben og i anledningen henter han frem sine beste minner; den dramatiske kampen mot Vålerenga i 2001 er et av høydepunktene i hans regjeringstid

– At det muligvis er en forbindelse mellom vår nye direktør og Skaperen-vinner Ellen Kathrine Lie.

– At RBK ikke har scoret mål i 2007

Vålerenga i dag
Det snør. Snakk med noen i Vålerenga Ski. Begynn her .

Legg igjen en kommentar