VPN årets Vålerenga-mestere i tipping

Før sesongen ba vi Klansstyret, Sjappa, Magasinet og Bohemen om å levere sine tabelltips for sesongen 2007. At ekspertene sitter i VPN bør ikke komme som en overraskelse på noen… For å gjøre det enklest mulig ga vi 0 poeng for riktig plassering og deretter ett poeng for hver plassering man bommer på. Laget med … Fortsett å lese «VPN årets Vålerenga-mestere i tipping»

Før sesongen ba vi Klansstyret, Sjappa, Magasinet og Bohemen om å levere sine tabelltips for sesongen 2007. At ekspertene sitter i VPN bør ikke komme som en overraskelse på noen…

For å gjøre det enklest mulig ga vi 0 poeng for riktig plassering og deretter ett poeng for hver plassering man bommer på. Laget med færrest poeng vinner.

Viking, Stabæk og Sandefjord kostet flest poeng for samtlige deltakere. Samtlige hadde Sandefjord på sisteplass, og fikk med det fem poeng. Magasinets vinnersjanser forsvant med åtte poeng på Stabæk og sju på Viking. Til tross for at de fikk tre riktige tips endte Magasinet på sisteplass med 39 poeng.

Sjappa og Klansstyret delte nest sisteplass med 38 poeng. Åtte poeng på Stabæk var ødeleggende for Sjappa, mens Klanen fikk sju poeng på Viking.

På andreplass i konkurransen havnet gjengen på Bohemen. De klarte seg uten skivebommene, og plotta inn Lyn på sin fin-fine sjuendeplass. Bohemen endte på 36 poeng.

Soleklar vinner ble VPN med bare 30 poeng. Full pott på Tromsø, Odd og HamKam, og bare én plass unna for RBK, LSK, Start og Fredrikstad gjorde at de sju poengene man fikk på Viking ikke spilte noen stor rolle.

Lagenes tabelltips finnes linket under.

Her er Vålerenga-mesterskapet i tabelltipping:
1. VPN (30p)
2. Bohemen (36p)
3. Klansstyret (38p)
= Sjappa (38p)
5. Magasinet (39p)

For ordens skyld, her er tre av de største medienes tippetips:
1. VG (34p)
2. Dagbladet (38p)
3. FXT (41p)

Legg igjen en kommentar