Gabardinmannen før kampen mot LSK

Han kommer inn i redaksjonen, kortpustet og rød i ansiktet. Vi håper det er fordi han har løpt opp trappene og ikke fordi han har onanert utenfor døra. Gabardinmannen hater for mye til bare å gå i dvale. Albuer, atom og anal må nevnes når kampen er mot Lillestrøm, mumler mannen med frakken før han … Fortsett å lese «Gabardinmannen før kampen mot LSK»

Han kommer inn i redaksjonen, kortpustet og rød i ansiktet. Vi håper det er fordi han har løpt opp trappene og ikke fordi han har onanert utenfor døra.
Gabardinmannen hater for mye til bare å gå i dvale. Albuer, atom og anal må nevnes når kampen er mot Lillestrøm, mumler mannen med frakken før han snur i døra og forsvinner ut i natten.

Vålerenga mot Lillestrøm(?)
Ja, det er kamp. Vålerengas ”nye” mannskap under ledelse av vår nye hovedtrener Petter Myhre skal forsvare vår ære mot romeriksbønda. Eller for å være helt korrekt, den innleide hjelpa som romeriksbønda har klart å karre til seg. I Vålerenga er vi stolte over å være et idrettslag, ja en hel bydel med mange individer med røtter fra fremmede land og fremmede kulturer som har smeltet inn i og blitt en viktig del av klubben og byen vår, ja en del av det vi kaller sjel. Lillestrøm gjør det den motsatte veien, eller det som også er kjent som Lyn-modellen. De importerer fremmedgjøring gjennom billige spillere fra hele verden, spillere som naturlig nok ikke har noe forhold til bygda der oppe, og like naturlig aldri vil få det heller. Problemet vil vise seg når folka der oppe oppdager at de ikke har noe forhold til spillerne heller. Laget ER ikke Lillestrøm, laget KALLER seg Lillestrøm, den lille forskjellen er nok til på sikt å kvele det som måtte være av patriotisme og tilhørighet der oppe.

Kjøpelag
Da Vålerenga henta Magne Hoseth, gikk manager Jan Åge Fjørtoft ut og kritiserte Vålerenga for å være et kjøpelag. Vel, siden da har Lillestrøm sportsklubb, eller underskuddsforetaket fra Skedsmo kommune om du vil, brukt penger som fulle sjømenn. Når du investerer ca 10 millioner i en mann som er mer treffsikker med albuene enn med beina og i tilegg øser ut millioner for en dansk kjøttback som til alt overmål har det bondske navnet Dan Anton, ja da er det på høy tid at banken sluker minibankkortet ditt.

Hold kjeft, Frederic Hauge
Nå må Bellona og alskens andre forståsegpåere slappe av litt. Det er en grunn til at Norge valgte Kjeller som lokalisasjon for forsøk med ustabile kjernekraftreaktorer. Nord-Norge var det andre alternativet, men av frykt for at både mose og reinsdyr kunne bli skadet av stråling, falt valget på Kjeller. Et godt valg spør du meg. Avveiing som ble gjort bygget på følgende to spørsmål: Er det nødvendig for Norge med forskning og kompetanse innen moderne atomteknologi? Finnes det noe som helst grunnlag for å hevde at Skedsmo kommune og dens innbyggere strengt tatt er nødvendig for Norge i fremtiden. Svaret gir seg selv og er det samme i dag som det var da, ”ja til atom”. En ustabil atomreaktor på Romerike er kanskje nærmere å være en løsning enn å være et problem. Vi får heller tåle at prisen kan være at det blir litt varmere i Oslo noen dager.

Gabardinmannen har begått miljøkriminalitet
Det er uten skam og anger Gabardinmannen i dag kan melde om sine lovbrudd. Det er snakk om brudd på forurensningslovens § 7. For å gjøre en lang historie kort. Jeg har ved gjentatte anledninger og med stor glede funnet det opportunt å pisse i drikkevannet til våre landsens venner. Dels har dette skjedd i et mindre vann merket ”drikkevannskilde for Romerike” og i det gode selskap med en busslast med klansmenn og dels har dette skjedd ved samme handling med tilsvarende glede i Glomma, nord for renseanlegget deres. Så neste gang du sier at folka der oppe er fulle av piss, så har du trolig mer rett enn du aner.

Alf Prøysen
Du kan si hva du vil om Prøysen, men han hadde sine klare meninger om folka fra Lillestrøm. I visen ”Alle barna i Lillestrøm” fyrer han av følgende bredsider mot folka der oppe: ”Barn er lysegrønne” som følges opp med ”alle barn i Lillestrøm har haler”. Selv Prøysen som trolig er noe av det minst urbane verden har sett, la merke til at det var noe grelt rart med folka fra stasjonsbygda. Er det da rart at vi hovedstadens stolte innbyggere synes dem er uspiselige? Hvis du var i tvil om plasseringen av atomreaktor så er den tvilen borte nå.

Jesus bak mål
Du har hørt om dem, misjonærene som reiste og reiser fra Norge og til tredje verden for å dele ut brød og herrens budskap. Oslo kristne senter har funnet sine misjonsmarker i eksotiske Lillestrøm, dassvoldtektenenes hjemby. At misjoneringen hjelper kan det ikke være tvil om.
I 2002 uttalte styret i LSK at de ikke ville forbindes med menigheten og sa nei takk til å ha OKS som draktsponsor. Nå bare 4 år senere har de ansatt Jan Åge Fjørtoft som manager, takker for OKS sin sponsorstøtte på hjemmesidene sine og har til alt overmål oppkalt en tribuneseksjon etter hurraguttene fra Oslos mørkeste miljøer. Lillestrøm har Jan Åge Fjørtoft på benken og har passende nok plassert Jesus og Åge Ålekjær bak mål.

Hat på banen ikke utenfor
Det var den fornuftige oppfordringen som gikk ut fra Klanen og tampene som holder med LSK. Av hensyn til de ikke alt for begavede LSK-spillerne Kippe og Occean, vil LSK søndag sende ut en intern bulletin: ”Det er de som ikke går i gule drakter vi skal hate.”. Som de fleste har fått med seg, havna de ufine gutta med de konstant stygge albuene i en intern slosskamp på trening. Ut fra fotoer vi har sett etter slagsmålet kan det se ut som om Kippe har fått seg en skikkelig karamell på overleppa. Ut fra fotoer vi har sett fra før slagene falt, kan det virke som om det kun er slurvete ansiktskirurgi i forbindelse med ei harraleppe. Vi veit ikke, men vi skjønner dem er frustrerte nå som alt er i ferd med å rakne igjen.

Drep drømmen
På samme måte som de aldri vil få oppleve anerkjennelse for ”bystatusen” de drømmer om, kan vi drepe drømmen om seriegull på mandag også. Det er egentlig litt sjukt med hele den greia der. Klubben som har gjort det til vane å svikte når det virkelig gjelder, tror faktisk på at de skal vinne gull i år. Basert på hva? Det er bare ett av laga som løper ut på Åråsen som har vunnet seriegull siden 1990. Det er bare ett av lagene som har kunnet kalle seg Norgesmester i den samme perioden. Ja det laget har kunnet kalle seg det gjentatte ganger i den samme perioden, og nei det laget spiller ikke i galleblærefargede drakter. Det laget spiller passende nok i kongeblått. Med seier til de kongeblå på mandag er gullhåpet knust for Skedsmo-bønda, Med seier til de kongeblå på mandag er gullhåpet knust for Skedsmo-bønda, Med seier til de kongeblå på mandag er gullhåpet knust for Skedsmo-bønda. (sorry, men gode ting kan bare ikke gjentas for ofte). En seier på mandag bringer oss helt opp i ryggen på bønda. Ikke bare kan vi ta gullhåpet fra dem, vi kan sikre oss medaljer på bekostning av den kompleksfylte distriktsungdommen der oppe. O lykke.

Selve kampen
Det er vokal mot trommer, det er menn mot mus. Klan mot Kanari, et oppgjør hele Norge ser frem til. Norges supportergigant, vi som har lært resten av supporternorge å gå, skal få kugutta til å krype igjen. Gled deg til lagoppstillingene, se på troppene og finn ut hvor fremtiden er, hvem som har lokale gutter, det vil gjøre deg enda stoltere. ”Så stolt, så Vålerenga” er mer enn bare en sang.

Møt opp, gi dem en omgang med oral grisejuling, om det så koster deg stemmen ei uke.

Legg igjen en kommentar