VPN gir deg status foran cuptrekninga

I pausen mellom Start – Brann torsdag (ca klokka 19.45) trekkes kvartfinalen i cupen. Ettersom NFF vil sette opp hvilke lag som får hjemmekamp, gir VPN deg her en oversikt over hvilke lag Vålerenga kan få i neste runde. Hvis NFF er konsekvente fra tidligere år, er det 50-50 med tanke på om Vålerenga får … Fortsett å lese «VPN gir deg status foran cuptrekninga»

I pausen mellom Start – Brann torsdag (ca klokka 19.45) trekkes kvartfinalen i cupen. Ettersom NFF vil sette opp hvilke lag som får hjemmekamp, gir VPN deg her en oversikt over hvilke lag Vålerenga kan få i neste runde.

Hvis NFF er konsekvente fra tidligere år, er det 50-50 med tanke på om Vålerenga får hjemmekamp i kvartfinalen. Ettersom semifinalen trekkes uten innblanding fra NFF, og alfabetet bestemmer hvem som blir hjemmelag i finalen, kan Vålerenga med andre ord ha spilt sin siste cupkamp som hjemmelag uansett hvor langt man kommer…

Uansett; her gir vi deg en viss oversikt over om Vålerenga får hjemmekamp eller ikke. Vennligst merk: Lag i parentes betyr at laget ikke er klar for kvartfinalen ennå. Lag i klammer er motstanderen på bortebane for det aktuelle laget.

Disse lagene har spilt to hjemmekamper, så vi får hjemme mot disse:
Rosenborg
(Viking)
(Bodø/Glimt)

Disse lagene har spilt én hjemmekamp, men har reist kortere enn oss. Vi får sannsynligvis hjemme:
Fredrikstad – [Kvik Halden, Sprint/Jeløy (Moss), Kongsvinger]
Lillestrøm – [Høland (Romerike), Lørenskog (Romerike), Harstad]

Disse lagene har spilte én hjemmekamp, men har reist lengre enn oss. Vi får sannsynligvis borte:
(Start – [Arendal, Kopervik (Rogaland), Haugesund])

Disse lagene har spilt én hjemmekamp, men spilte borte i 4. runde. Vi får vi sannsynligvis borte:
Follo
Sandefjord
(Brann)

Legg igjen en kommentar