Lillehammer – Vålerenga 0-6 (0-3)

2. runde NM cup – Stampesletta 8.06.2006 – 1802 tilskuere Lillehammer er ikke akkurat det første stedet man tenker på når man tenker fotball. Med god grunn skulle denne kvelden vise. Mens Vålerenga sleit endel og måtte innrømme omkamp sist det var cup-kamp mot et lag fra øvre Mjøsa, det vil si mot Faaberg i … Fortsett å lese «Lillehammer – Vålerenga 0-6 (0-3)»

2. runde NM cup – Stampesletta 8.06.2006 – 1802 tilskuere

Lillehammer er ikke akkurat det første stedet man tenker på når man tenker fotball. Med god grunn skulle denne kvelden vise. Mens Vålerenga sleit endel og måtte innrømme omkamp sist det var cup-kamp mot et lag fra øvre Mjøsa, det vil si mot Faaberg i 1985, var det overhodet ingen tvil på Stampesletta i 2006.

Hele 6-0 sto det på tavla når kampen var slutt, og ikke nok med det, Lillehammer produserte knapt en eneste målsjanse i løpet av kampen. Freddy dos Santos scorte to og Jarl André Storbæk en før pause, etter hvilen var det Ardian Gashi, Tom Henning Hovi og gledelig nok Dan Fellus som satt målene.

Lagoppstilling Vålerenga:

Øyvind Bolthof
Jarl André Storbæk (Levan Melkadze, 60), Amund Skiri, Tom Henning Hovi, Allan Jepsen
Thomas Holm (Steinar Strømnes, 45), Ardian Gashi, Alexander Mathisen, Christian
Grindheim
Freddy dos Santos , Morten Berre (Dan Fellus, 65)

Scoringer:
0-1 Freddy dos Santos 5
0-2 Freddy dos Santos 35
0-3 Jarl André Storbæk 38
0-4 Ardian Gashi 52
0-5 Tom Henning Hovi 72
0-6 Dan Fellus 85

Legg igjen en kommentar