Her er VPN-lesernes drømmestadion

Vi har de siste par ukene spurt dere VPN-lesere om hvilket av stadionforslagene Plan- og Bygningsetaten la frem som falt best i smak. Etter to avstemningsomganger er svaret klart. VPNs lesere vil helst flytte til… Sørenga er stedet VPNs lesere aller helst vil at Vålerenga skal bygge stadion. Det ble altså Sørenga som er VPN-lesernes … Fortsett å lese «Her er VPN-lesernes drømmestadion»

Vi har de siste par ukene spurt dere VPN-lesere om hvilket av stadionforslagene Plan- og Bygningsetaten la frem som falt best i smak. Etter to avstemningsomganger er svaret klart. VPNs lesere vil helst flytte til…

Sørenga er stedet VPNs lesere aller helst vil at Vålerenga skal bygge stadion.

Det ble altså Sørenga som er VPN-lesernes favorittsted til å bygge Vålerengas nye stadion.

2. plass: Oslo S

3. plass: Valle

Om avstemningen:
2.587 personer stemte ved første avstemning, og Sørenga vant foran Oslo S med bare 16 stemmer (747 mot 763). Valle kom på tredjeplass med 495 stemmer. Resten lå langt bak og ble dermed luket ut for avsteming nummer to.

Der var det 2.142 personer som avga sin stemme, og resultatet ble som følger:
1. Sørenga 853 stemmer (39,82%)
2. Oslo S 759 stemmer (35.43%)
3. Valle 530 stemmer (24,74%)

VPN takker for interessen til alle som var med på denne uhøytidelige kåringen av hvilket av stadionforslagene dere likte best.

Legg igjen en kommentar