1 million kroner til Vålerenga

VPN syns Vålerenga-brødet er godt, selv om dattern på 2 år sier hun ”liker ikke frø”. Og vi syns vi ser brødet i stadig flere, ikke færre butikker. Men hva ligger det i brødet for Vålerenga da? Brød er digg VIF-brødet: Du får en ikke en bedre start på dagen. Tom Røymark hos Martin-Nordby (bakerne) … Fortsett å lese «1 million kroner til Vålerenga»

VPN syns Vålerenga-brødet er godt, selv om dattern på 2 år sier hun ”liker ikke frø”. Og vi syns vi ser brødet i stadig flere, ikke færre butikker. Men hva ligger det i brødet for Vålerenga da?

Brød er digg

VIF-brødet: Du får en ikke en bedre start på dagen.

Tom Røymark hos Martin-Nordby (bakerne) kan fortelle oss at det foreløpig er solgt 230.000 brød (per april) til sammen i mer enn 146 butikker som fører bakevaren – pluss noen kantiner.- I uke 19 og 20 produserte vi over 3.500 stykker per uke, og prognosene tilsier at man vil selge en million brød, sier Røymark til Vålerenga På Nett (VPN).

– En million brød krever ca 2.800 brød per dag. Vi er nå oppe i 3.500 brød per dag, men vi har litt å ta igjen. Vi bør opp i 4-5.000 brød per dag målt ut ifra våre muligheter, forklarer Røymark.

Sunn, norsk ungdom spiser VIF-brød med leverpostei.

Og det blir penger i kassa for Vålerenga av dette.

– Vålerenga Fotball tjener 1 kr pr brød og inntektene fordeles mellom Elite, Bredde og Vålerenga mot Rasisme, forteller Lene Carr.

Altså en million til Vålerenga, regner VPN. Pluss en haug med irriterte folk i Bærum og på Lillestrøm. Moralen er: Spis brød.

Legg igjen en kommentar