Torgeir Bjarmann: En Lyn-spiller avgjør

Torgeir Bjarmann har gått fra å være sjef for Lillestrøms forsvarsfirer til å bli sjef for den sportslige satstningen til våre naboer vest. VPN har sendt mannen med det lange håret en mail med noen spørsmål, og her kan du lese svarene. VPN sendte noen spørsmål på e-post til Torgeir Bjarmann, sportslig direktør i Lyn, … Fortsett å lese «Torgeir Bjarmann: En Lyn-spiller avgjør»

Torgeir Bjarmann har gått fra å være sjef for Lillestrøms forsvarsfirer til å bli sjef for den sportslige satstningen til våre naboer vest. VPN har sendt mannen med det lange håret en mail med noen spørsmål, og her kan du lese svarene.

VPN sendte noen spørsmål på e-post til Torgeir Bjarmann, sportslig direktør i Lyn, og det tok ikke lang tid før vi fikk svar tilbake fra den tidligere Lillestrøm-kjempen.

Hva er Vålerengas styrker og svakheter?
– VIF har mange styrker, men den viktigste er at de har en stor og bred stall med mye kvalitet på mange plasser. De kommer til å bli bedre og bedre med kamptrening, etter mye skader i vinter. Svakheter har VIF, som alle andre, men de holder vi for oss selv. De skal utnyttes på mandag, skriver Bjarmann til VPN.

Hva er Lyns styrker og svakheter?
– Vi er sterke fysisk, og begynner å få bra rytme i angrepsspillet. Vi har svakheter, men de er umulig å oppdage. 🙂

Det vil garantert bli høyt tempo, kriging på midtbanen og avgjørende dødball-situasjoner på mandag: Hva annet kan bli avgjørende og hvilke spillertyper har ditt lag som kan avgjøre kampen?
– Det du nevner er helt riktig. Det blir skikkelig tett, som vanlig. Tror en enkeltmanns prestasjon fra en Lyn-spiller avgjør. 🙂

Mener du at Henning Berg og Kjetil Rekdal er forskjellige trenertyper – i så fall – hva er forskjellen og har de forskjellig fotballfilosofi?
– Ganske like som trenertyper. Begge liker 4-4-2 dersom de har spillertyper tilgjenglig. Ingen av dem liker å snakke i store ord.

Hvem synes du virker blidest av dem…?
– De er undervurderte som gladgutter begge to, skriver Bjarmann.

Legg igjen en kommentar