Amund Skiri: Snart i form og snart på fest

VPN har tatt en prat med Amund igjen. Skaden (selvfølgelig), spissplassen, bøter, 10-årsfest og sang er temaene i det essensielle intervjuet vårt Vi starter med det viktigste: Hvordan går det med skaden? – Stadig bedre. Jeg vet ikke ennå om jeg rekker seriestarten, men jeg håper å være med på treningsleiren i Tyskland i alle … Fortsett å lese «Amund Skiri: Snart i form og snart på fest»

VPN har tatt en prat med Amund igjen. Skaden (selvfølgelig), spissplassen, bøter, 10-årsfest og sang er temaene i det essensielle intervjuet vårt

Vi starter med det viktigste: Hvordan går det med skaden?
– Stadig bedre. Jeg vet ikke ennå om jeg rekker seriestarten, men jeg håper å være med på treningsleiren i Tyskland i alle fall.

Det er kanskje ikke aktuelt å omskolere deg for å lette spisskrisen omdu skulle bli klar….?
– Hehe, nei. I fjor scora jeg ett mål i serien. Og det var et selvmål, ler Amund.

Vi hører du har blitt utnevnt til botsjef etter Kjetil Wæhler?
– Trenerne foreslo meg. Man trengte en med et slags politi-instinkt. Det var meg. Reglene er der, jeg trenger bare følge de opp med politi-øyet mitt. Det er vel ikke uten grunn at jeg havnet i ”politi-båsen”. (VPN anm: Amund er ikke snut i livet utenom Vålerenga)

Vi hører du skal på VPNs 10-årsfest. Hvorfor gidder du det a?
– Vel, når man er på banen er det alltid vanskelig å få med seg hva slags folk som er på tribunen. Man skal jo ha fokus på annet. Dette er jo en fin anledning til å møte supportere i andre sammenhenger og snakke med de.

Og synge for de?
– Tja, det kan jo tenkes at jeg kan ta en liten sang. Eller to. Oj, nå har jeg vel lovet meg bort.

Legg igjen en kommentar