Vålerenga – Odd 3-1

Treningskamp – Vallhall 4.mars 2006 I en treningskamp vant Vålerenga over Odd 3-1. 2 mål av Daniel Fredheim Holm, ett av Ardian Gashi. Ikke akkurat en fotballkamp det slo gnister av, men en kurant gjennomkjøring foran kvartfinalen i Kongeligaen. Vi stilte med mange unggutter på laget hvor blant annet 16-årige Nouri fikk sjansen fra start. … Fortsett å lese «Vålerenga – Odd 3-1»

Treningskamp – Vallhall 4.mars 2006

I en treningskamp vant Vålerenga over Odd 3-1. 2 mål av Daniel Fredheim Holm, ett av Ardian Gashi.

Ikke akkurat en fotballkamp det slo gnister av, men en kurant gjennomkjøring foran kvartfinalen i Kongeligaen. Vi stilte med mange unggutter på laget hvor blant annet 16-årige Nouri fikk sjansen fra start. Sånn sett var det gledelig at vi drar i land generalprøven mot Odd foran årets sesongstart. Daniel Fredheim Holm scorer to mål, det første allerede etter to minutter. Gashi putter ett. Odd får lov ti lå redusere i et angrep der vi lar hele Odds angrepsrekke stå alene foran mål. Knips på pungen for det.

For andre iøyenfallende detaljer kan man skue vif-tv, behørig kommentert av den allestedsnærverende Rønsen.

Legg igjen en kommentar