Djurgården – Vålerenga 2-1 (1-0)

Royal League Kvartfinale 1. kamp Södertälje Fotbållsarena – 23.02.2006 – 1130 tilskuere Det blei tap, men Berre fikset et godt utgangspunkt foran returkampen i Tønsberg. 2-1 og DIFs Hyssing scoret to (kunne fort blitt 2 til), men vår egen Morten Berre ordnet et pent bortemål like før slutt 1. Omgang: Vålerenga starter best. Har initiativet, … Fortsett å lese «Djurgården – Vålerenga 2-1 (1-0)»

Royal League Kvartfinale 1. kamp
Södertälje Fotbållsarena – 23.02.2006 – 1130 tilskuere

Det blei tap, men Berre fikset et godt utgangspunkt foran returkampen i Tønsberg. 2-1 og DIFs Hyssing scoret to (kunne fort blitt 2 til), men vår egen Morten Berre ordnet et pent bortemål like før slutt

1. Omgang:
Vålerenga starter best. Har initiativet, og ser ut til å ta grep om kampen. Men etter bare 10 minutter, så dukker Tobias Hysèn opp på en fin passning fra Mathias Jonson. Ballen smeller i tverrligger inn. Utagbart for Arni. Det står 1-0 til DIF.

Vålerenga mister ikke motet, og etter 11 minutters spill, er Grindheim høyest inne i DIFs 16 meter. Headingen er god. Men sjansen blir avverget.
Et frispark til VIF, et par harde taklinger og en offside på Daniel, er det som skjer i midtperioden av denne omgangen. Vålerenga har et lite overtak, sett bort fra målet.

Tidliger VIF spiller, Johan Arneng, fyrer av et halvgodt skudd som går en meter forbi målet til Arni. DIF litt mer med mot slutten av omgangen, og DIFs Jonson er bare et par centimetre for kort til å sette ballen i et åpent mål. Men heldigvis har han små bein.

Daniel er frempå med et skudd, og Hysèn er nære ved å øke DIFs ledelse rett før pause, men det blir med det ene målet etter 10 minuttes spill.

2. Omgang:
Vålerengas krigere tar kontroll fra første stund, og blir vi snytt for et straffespark når Jan Derek bli felt av Robert Stoltz? Det var få protester fra VIF, men jeg mener bestemt at det burde vært straffe.
55 minutter er spilt, da Jarl Andrè Storbæk har muligheten for å utlikne DIFs ledelse. Dessverre bir avsluttningne for dårlig, og går til side for mål.

Berre varter opp med vinterens beste heading. Innlegg fra Jan Derek, og Berre flyr. Men Pa Dembo får flikket den til corner.

Om ikke det er VIF dominans, så er det ihvertfall VIF som har det meste av spillet. VIF har ballen mest, og burde utnyttet situasjonen bedre. Likevel er det Djurgårdens Hysèn som får nok en nettkjenning. Jonson slår en perfekt passning forbi Mabizela, som på sin side står og sover. Hysèn får gå aleine mot Arni, og han gjør ingen feil. Arni var bortpå ballen, men må innse at det står 2-0 til DIF etter 68 miutters spill.

Dette ser egentlig ut til å legge en demper på VIF spillerne. Daniel forsøker med et skudd fra snaut 20 meter, Pa må gi corner.

Hoset legger en bra corner, ballen havner igjen hos Hoset på kanten, og han legger en flott ball inn mot Berre som har en DIF spiller innenfor drakta si, som drar og sliter i kroppen til Morten. Men Morten er sterk som en bjønn, og får skallen sin på kula, og den går i en HERLIG bue over Pa Demboi Touray. Det står 2-1!!! Og Vålerenga har et glimrende utgangspunkt foran kampen i Tønsberg.

Tobias Hysèn viser seg frem et par ganger før kampen blåses av, ogd et er ingen tvil om at han er Sveriges største talent for tiden. Heldigvis makter han ikke å score fler enn de to han allerede har satt inn, og det ender 2-1 til svenskene. Nå skal de tas i Tønsberg, og vi skal til semi’n. Ferdig snakka.

BB: MB (Morten Berre)