Vålerenga – Lokomotiv Moskva 2-0 (0-0)

Treningskamp – La Manga – 5.02.2006 Vålerenga tok en sterk seier over det russiske topplaget Lokomotiv Moskva på La Manga søndag 5. februar 2006. Det til tross for at vi stadig sliter med en del skader, og et tilnærmet toppet russisk mannskap. Vi har kampfakta, men heller ikke mer. Lagoppstilling Vålerenga: Øyvind Bolthof Jarl Andre … Fortsett å lese «Vålerenga – Lokomotiv Moskva 2-0 (0-0)»

Treningskamp – La Manga – 5.02.2006
Vålerenga tok en sterk seier over det russiske topplaget Lokomotiv Moskva på La Manga søndag 5. februar 2006. Det til tross for at vi stadig sliter med en del skader, og et tilnærmet toppet russisk mannskap. Vi har kampfakta, men heller ikke mer.

Lagoppstilling Vålerenga:

Øyvind Bolthof
Jarl Andre Storbæk Andre Muri Freddy dos Santos Tom Henning Hovi (Ardian Gashi, 45 min.)
Jan Derek Sørensen Thomas Holm Christian Grindheim (Jalal El-Gharbi, 78 min.) Morten Berre
Magne Hoseth (Mohammed Fella, 88 min.) Daniel Fredheim Holm (Glenn Roberts, 88 min.)

Scoringer:

1-0 Magne Hoseth (straffe) 61 min.
2-0 Ardian Gashi 63 min.

Legg igjen en kommentar