Rom og jul igjen…

Når noe tømmes er det noe annet som fylles opp… Og du tenkte vel «koffert» du…vel, VPN holder ikke på med slikt. Vi er en anstendig nettside som har tro på det gode her i livet. Og på Sjappesjefens evigvarende kremmeroppgaver…SALG! Fyr..tøy…ja, takk begge deler… Fyr Sjappa skal i år som i fjor selge fyrverkeri. … Fortsett å lese «Rom og jul igjen…»

Når noe tømmes er det noe annet som fylles opp… Og du tenkte vel «koffert» du…vel, VPN holder ikke på med slikt. Vi er en anstendig nettside som har tro på det gode her i livet. Og på Sjappesjefens evigvarende kremmeroppgaver…SALG!

Fyr..tøy…ja, takk begge deler…

Fyr
Sjappa skal i år som i fjor selge fyrverkeri. Gulvplassen fylles opp med Knallerter, Smellerter, Dundrere, Pangere, Poffere og Stjerneskudd. Dermed slipper du å handle «vått krutt» hos samme mistenkelige fyren som solgte deg det siste juletreet hvor alle barnålene falt av under pakkeåpningen…

Tøy
Sjappesjefen informerer oss om at han skal tømme lageret for artikler i årets siste salgskrampetrekning. En mengde VIF-artikler selges for latterlige beløp slik at varetellingen skal bli enklest mulig. Hettegensere og sko og en haug med andre godsaker skal gjøre plass for neste års konfeksjon.

Klikk på linken for å få reklame i pdf-format smurt utover skjermen!

Legg igjen en kommentar