Støtt Bohembussens tokt til Litauen

25. desember drar Bohembussen til Litauen. Hjelp de å fylle bussen med klær, leker, spill etc til 79 barn på et barnehjem nær grensa til Russland, som sårt trenger støtte. Barna er i alderen 2-18 år. Du kan også lever inn voksentøy. Det er mange som trenger det. Fattigdomsgrensa er lav! Det vil bli mulig … Fortsett å lese «Støtt Bohembussens tokt til Litauen»

25. desember drar Bohembussen til Litauen. Hjelp de å fylle bussen med klær, leker, spill etc til 79 barn på et barnehjem nær grensa til Russland, som sårt trenger støtte.

Barna er i alderen 2-18 år. Du kan også lever inn voksentøy. Det er mange som trenger det. Fattigdomsgrensa er lav!

Det vil bli mulig å levere tøy hele dagen på tirsdag den 20/12. Da vil den røde Vallhallbilen stå på parkeringsplassen utenfor Vallhall, og det er bare å putte tøyet inn i bilen. Kontakt Per Johansen, Vallhall, på telefon 95959534 hvis du lurer på noe.

Trenger du informasjon om turen og levering/henting, kan du også kontakte Frode Ræder på telefon 91572110.

Bilder og referat fra turen vil legges ut på www.bohembussen.no fra 15. januar.

Dette er ett av flere flotte tiltak som Bohembussen har satt i gang. På turen til Skien før siste serierunde, samlet de inn penger som skulle gå til et lag i barnefotballen. Jenter 96, Blåfuglene, fikk 6000 kroner! Gjett om det var noen småjenter som ble både lykkelige og stolte.

VPN ønsker Bohembussen all mulig lykke til med dette tiltaket.

Legg igjen en kommentar