Bare 6.048 billetter igjen til RBK-kampen

Per torsdag klokka 14.00 var det bare 6.048 billetter igjen til Vålerengas siste hjemmekamp mot Rosenborg. – Dette blir utsolgt om kort tid, sier Sjappesjef Frode Veie skråsikkert. Selger 25.000 billetter Som den årvåkne leser som du er, vil du se at dette tallet ikke stemmer overens med billettbørsen som akkurat nå er 18.084. Vi … Fortsett å lese «Bare 6.048 billetter igjen til RBK-kampen»

Per torsdag klokka 14.00 var det bare 6.048 billetter igjen til Vålerengas siste hjemmekamp mot Rosenborg. – Dette blir utsolgt om kort tid, sier Sjappesjef Frode Veie skråsikkert.

Selger 25.000 billetter
Som den årvåkne leser som du er, vil du se at dette tallet ikke stemmer overens med billettbørsen som akkurat nå er 18.084. Vi lar Frode Veie i Vålerenga-Sjappa forklare:
– Inkludert i dette tallet er UBC (1.800 billetter) samt Hengern (541 billetter). Det som ikke er lagt med er de som har bestilt billetter på blant annet Ticnet, men som fortsatt ikke har hentet billettene sine, sier Frode Veie til Vålerenga På Nett (VPN).

Aldri utsolgt
Men hvorfor blir aldri Ullevaal helt utsolgt når vi spiller?
– Det er fordi vi ser at personer med gratisbilletter ikke alltid dukker opp. For at vi skal få Ullevaal fullstappet, er vi avhengig av at alle med sesongkort kommer på kampen. Vi er også avhengig av at alle på UBC og øvrige VIP-fasiliteter dukker opp. Vi solgte over 25.000 billetter til kampen mot Stabæk i fjor, men likevel var det «bare» 23.500 som kom på kampen, forteller Veie oppgitt.

Spesialtilbud!
Han kommer derfor med en oppfordring til alle som har en gratisbillett, men som av en eller annen grunn ikke får dratt på kampen:
– Gi billetten til venner og/eller familie. Sørg for at noen får se kampen hvis du ikke har mulighet. Dersom du sitter på en billett du ikke får benyttet, kom ned til oss i Sjappa og vi vil selge den for deg. Dette gjelder også de med sesongkort. Har du sesongkort, og ikke får dratt på kampen, kom ned i Sjappa og selg det til dem for 100 kroner. Ikke bare vil du få igjen penger, du vil også hjelpe Vålerenga-supportere til å få se kampen.

1.300 billetter til Kjernen
Som vanlig blir bortesupporterne plassert i VG Nedre, men i motsetning til å få hele svingen får de nå halve.
– Vanligvis gir vi bortesupporterne tilgang til hele svingen på kamper som ikke står i fare for å bli utsolgt. Men ettersom vi vet at det vil skje denne gangen, deler vi seksjonen i to og gir Rosenborg og Kjernen 1.300 billetter. Det er dette antallet Kjernen tror de kommer med, sier Veie og legger til at det er kun Rosenborg-supportere som har anledning til å kjøpe billetter på dette feltet.
– Alle billettene til Rosenborgs felt blir solgt på kjernen.com. Ingen Vålerenga-supportere har anledning til å kjøpe billetter her.

Legg igjen en kommentar