Debattforumet oppsummert

Ikke bare er Vålerenga ikke heeeelt på skinner. Også VPN og vårt debattforum har hangla og hikka litt. Til dere nødne som ikke har kommet inn og fått lest alle gullkornene har VPN laget et sammendrag. Så du er fullt oppdatert på de store temaene: Ang kasteruller: – De som kastet er teite! – Enig! … Fortsett å lese «Debattforumet oppsummert»

Ikke bare er Vålerenga ikke heeeelt på skinner. Også VPN og vårt debattforum har hangla og hikka litt. Til dere nødne som ikke har kommet inn og fått lest alle gullkornene har VPN laget et sammendrag. Så du er fullt oppdatert på de store temaene:

Ang kasteruller:
– De som kastet er teite!
– Enig!
– Ja, helt enig!
– De er skikkelig duste assa.
– Nehei! Det er de som ropte «for en gjeng med bønder som er teite!»
– Ja, enig med deg!
– Skikkelig duster!
– Enig!

Ang Alseth:
– Dommern var ræva!
– Ja!
– Enig!
– Ja, fy pokker han var ræva!
– Men det var ikke derfor vi tapte
– Nei, det var ikke derfor!
– Vi er ræva!
– Nei, det er vi ikke!
– Ok, så er vi ikke ræva!
– Men Alseth er ræva!
– Ja!
– Enig!

Legg igjen en kommentar