Derbydag -5

5 dager igjen. Det vokser mer. Ikke hatet i meg, men også oppmerksomheten om tippeligaens største fotballkamp: byderbyet. Jeg går med sammenbitte tenner hele tiden nå. Nesten så hardt at jeg går i kjevelås. Litt hodepine blir det av det også, men det er det verdt. Det er deilig vondt. Vålerengas offisielle sider melder at … Fortsett å lese «Derbydag -5»

5 dager igjen. Det vokser mer. Ikke hatet i meg, men også oppmerksomheten om tippeligaens største fotballkamp: byderbyet.

Jeg går med sammenbitte tenner hele tiden nå. Nesten så hardt at jeg går i kjevelås. Litt hodepine blir det av det også, men det er det verdt. Det er deilig vondt.

Vålerengas offisielle sider melder at 12400 billetter er forhåndsolgt. Og FC små lyn-bokstaver OSLOs supportere Bastionen forteller at de har kjøpt opp «majoriteten» av VG-svingens billetter. Bastionen har rundt 1700 medlemmer pr dags dato.

Apropos Bastionen….for en patetisk gjeng. I Aftenposten forteller leder Wattne at 50% av Bastionens tilreisende på Lerkendal ifjor jublet for RBKs 4-1 scoring på overtid, fordi de ikke hadde noe å vinne og fordi det nektet oss gull. For en trist gjeng.

Selv om jeg hater Lyn som pesten, (nei forresten, mer enn det) ville jeg aldri, aldri nedverdiget meg til å juble for at noen scorer mot mitt lag. Aldri, hører du. Aldri.

Det sier mye om hva slags hobbyforhold de har til klubben sin. Og det er enda en grunn til å hate dem, disse valpene med hårbånd.

Forøvrig har Vålerenga fått to mann på landsen mot Moldova og Hviterussland; Grindheim og Iversen. Det er ingen fra Lyn som er med.

Legg igjen en kommentar