Vålerenga – Lillestrøm 0-0

Ullevaal Stadion, 18.09.2005 – Tippeligaen 21. runde – 16504 tilskuere Vålerenga 0 ( 0)        –         Lillestrøm 0 ( 0) 56. min Amund Skiri Kahled Mouelhi 61. min Arni Gautur Arason Kjetil Wæhler (Tommy Stenersen 46. min) Andrè Muri Ronny Johnsen Thomas Holm Amund Skiri Ardian Gashi (Mbuelo Mabizela 86. min) Christian Grindheim Morten Berre Daniel Fredheim … Fortsett å lese «Vålerenga – Lillestrøm 0-0»

Ullevaal Stadion, 18.09.2005 – Tippeligaen 21. runde – 16504 tilskuere

Vålerenga 0 ( 0)        –         Lillestrøm 0 ( 0)

56. min Amund Skiri
Kahled Mouelhi 61. min

Arni Gautur Arason
Kjetil Wæhler (Tommy Stenersen 46. min) Andrè Muri Ronny Johnsen Thomas Holm
Amund Skiri
Ardian Gashi (Mbuelo Mabizela 86. min) Christian Grindheim Morten Berre
Daniel Fredheim Holm Tore Andrè Flo (Steffen Iversen 57. min)

Lagoppstilling Lillestrøm: Reitmaier – Andersson, Rambekk, Andresen, Strand – Riise, Korén, Mouelhi, Søgård, Sundgot, Powell.

Hoveddommer: Tommy Skjælven
Assistentdommere: Jan Petter Randen & Arild Sundet

Poengdeling på Ullevaal, og en god fotballkamp. Selvom det ikke blei noen scoringer, så var kampen bra, og ikke like tøff som de foregående oppgjør. Det var mer sjanser, og mye spill. Dommertrioen var som vanlig (får jeg vel nesten si), langt fra bra.

1. omgang.

Vålerenga starter best. Selvom LSK har den første sjansen etter bare 3 minutters spill. De får frispark på 25 meter. Men det går via muren, og ballen triller inn til Arni.

Wæhler blir muligens snytt for et straffespark, da han blir spilt vakkert gjennom av Grindheim. Bare så det er sagt, Wæhler er ikke typen som slenger seg i bakken uten videre, så jeg stoler fullstendig på at det var kontakt. Han hadde riktignok ikke full kontroll på ballen, men jeg er sikker på at dommer Skjælven hadde blåst soleklart frispark, hadde det vært utenfor 16 meter’n.

Flo har kampens hittils største sjanse, da han får ballen feilvendt på 10 meter, vender opp, men en god Reitmaier er oppi han før han får løsnet skuddet, og ballen går rett i Reitmaier. Dette skjedde etter bare 16 minutters spill.

Først etter 30 minutters spill, kom LSK med ordentlig i kampen. Og de tok mer og mer over 1. omgangen. men Arni er som kjent Tippeligaens desidert beste keeper, og redder mesterlig det som kommer av skudd og headinger fra LSK spissene.

Flo har sjansen i en god LSK periode, etter at Daniel Fredheim Holm får ballen av Gashi. Daniel finner hodet til Flo, som dessverre header like over.

LSK avslutter omgangen med å snappe opp ballen på midtbanen. De fosser frem, og får avsluttet fra god posisjon. men skuddet går utenfor.

2. Omgang.

Flo starter omgangen med en superfrekk lobb, men Reitmaier avverger. Vålerenga tar tilbake initiativet i kampen, og Flo byttes ut med Ivers. Stenersen viser seg frem med nydelige innlegg, Daniel herjer med LSK midtbanen, snurrer de trill rundt til tider. men det blir altså ikke noe mer enn underholdning ut av det.

LSK kommer mer og mer tilbake i kampen. Og takket være en assistentdommer (ja du som gikk på Hafslund siden), så fikk LSK et par kjempesjanser, fordi du din jævel ikke er våken og ser at det er flere meter offside opptil flere ganger. Makan.. Jeg blir så jævli forbanna på sånne som deg. Du kunne ødelagt hele jævla kampen, bare fordi du ikke holder øya oppe. Alle kan selvfølgelig gjøre feil, men ikke så graverende, 2 ganger på rad.. Faan ta deg.

Og til deg, Skjælven.. Når en spiller blir steplet til de grader bakfra, så SKAL du gi gult kort. Selvom det er Steffen Iversen som blir tatt, selvom han er dritgod, så SKAL du gi gult kort når slike ting skjer. Det er faen meg på grensen til at jeg klikker fullstendig på dere dommere snart. Hvis dere ikke har bedre dømmekraft enn det dere har vist hittil i sesongen, så kan dere faen meg legge opp alle sammen.

Og til NFF, har dere ikke annet å gjøre en å sitte rundt et bord å ljuge, og gjøre livet så surt som mulig for Vålerenga?

Vel, nok om det. Kampen i seg selv blei sinnsykt spennende, og det var mye mer spill enn forventet. Selvom LSK spillerne fortsatt ikke har lagt av seg holdingene og riving i trøya, så blei det en nogenlunde fair kamp fra begge lag. Og poengdelingen er det ingen som kan klage på.

Jeg vil helt til slutt nevne at Soper-Kanaris (det så ut som det stod det på noen av bannerne deres), har sunket ned til Lyns nivå når det gjelder tribunesanger. Dere kan jo faen meg bare synge 3 sanger. Og noe så sinnsykt lavmål, når dere står og synger samme sangen i det lange og det breie.. Hva er det dere tror at dere oppnår med det? At dere sang hele kampen?? Tøv!! At dere skal syke ut motstanderlaget/Klanen?? Tøv!! Dere er egentlig bare en gjen med patetiske bønder. Tøff Tifo forresten.. Felleskjøpetbanneret var veldig bra. resten av Tifoen deres var dessverre latterlig..