Vålerenga – Steaua Bucuresti 0-3

Ullevaal Stadion, 16.09.2005 – UEFA CUP – 4192 tilskuere Denne kampen bar preg av det tøffe kampprogrammet til Vålerenga denne uka. Og det er NFF som ene og alene har skylda for at det ble som det ble. nå er det ikke noe mer å gjøre med dette, men jeg er stolt av gutta som … Fortsett å lese «Vålerenga – Steaua Bucuresti 0-3»

Ullevaal Stadion, 16.09.2005 – UEFA CUP – 4192 tilskuere
Denne kampen bar preg av det tøffe kampprogrammet til Vålerenga denne uka. Og det er NFF som ene og alene har skylda for at det ble som det ble. nå er det ikke noe mer å gjøre med dette, men jeg er stolt av gutta som gjorde sitt beste der ute.

Vålerenga 0 ( 0)        –         Steaua Bucuresti 3 ( 2)

0-1 Radoi 14. min
0-2 Iacob 35. min
0-3 Goian 73. min
Cristea 85. min
89. min Thomas Holm

Øyvind Bolthof
David Driscoll Amund Skiri Andrè Muri
David Brocken (Daniel Fredheim Holm 74. min) Jalal El-Gharbi (Stefan Ishizaki 60. min) Mbuelo Mabizela Steinar Strømnes (Thomas Holm 44. min) Tommy Stenersen
Magne Hoseth
Tore Andrè Flo

Lagoppstilling Steaua Bucuresti: Khatmouski – Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu – Nicolita, Paraschiev, Radoi, Bostina – Iacob, Oprita.

Hoveddommer: Ceri Richards fra Wales
Assistentdommere: Ja

Denne kampen bar preg av det tøffe kampprogrammet til Vålerenga denne uka. Og det er NFF som ene og alene har skylda for at det ble som det ble. nå er det ikke noe mer å gjøre med dette, men jeg er stolt av gutta som gjorde sitt beste der ute.

Denne kampen forbigår i stillhet. Men jeg vil ha med følgende:

Mabizela imponerte med noen herlige dragninger, Hoseth prøvde og prøvde, men hans kvaliteter kom dessverre ikke til sin rett i denne kampen. Flo fikk ikke noe som helst å jobbe med, bortsett fra et pent innlegg fra Mabizela.

Steinar Strømnes spilte bra frem til han måtte byttes ut pga skade, El-Gharbi glimtet til, og viste at han er en mann for fremtiden. Driscoll fikk en umulig oppgave på høyre backplass, men klarte seg bra etter forholdene.

Etterhvert så kom Thomas Holm, Stefan Ishizaki og Daniel Fredheim Holm innpå, og da skjedde det litt mer fremover. Men det var selvsagt altfor seint. Og jeg håper ikke de sleit seg ut, for vi trenger dem på banen mot LSK.

Stenersen viste at han fortsatt har mye å gi på banen, og er etter de tre kampene jeg har sett han nå, god nok for Eliteserien. Han er sulten, og han kan hjelpe oss resten av sesongen.

Bolthof kan muligens klandre for det første målet, men får liten hjelp på de to siste, og dermed er ikke han noe syndebukk i denne kampen.

Syndebukkene er NFF. Svina som for alt i verden meler sin egen kake, til tross for at de i dette tillfellet brukte salt istedetfor mel. GO FUCK YOURSELVES!!!

Dommertrioen var vel strengt tatt ikke den beste jeg har sett, på nivå med middels tippeligadommere.. og det sier jo sitt.

Da var vel det eventyret over, nesten før det startet. Men all ære til de som spilte kampen, og til de 4150 Vålerengasupportere som stilte opp. Litt bittert var det, at vi stilte med et toppet rekruttlag i en turnering som UEFA cupen, men det blei som det blei, etter de jævla humlepung-trynene i NFF bestemte seg for at de skulle stikke kjepper i hjulene for Vålerenga (nok en gang).

Legg igjen en kommentar