Vålerenga – Molde 3-1

Ullevaal Stadion, 10.09.2005 – Tippeligaen 16. runde (utsatt kamp) – 14.152 tilskuere Vålerenga 3 ( 2)        –         Molde 1 ( 0) 26. min Christian Grindheim 1-0 35. min David Brocken 2-0 2-1 Stian Ohr 56. min 64. min Ardian Gashi 3-1 Kihlberg 59. min Singsaas 63. min Lillebakk 65. min Gjerde 78. min Arni Gautur Arason … Fortsett å lese «Vålerenga – Molde 3-1»

Ullevaal Stadion, 10.09.2005 – Tippeligaen 16. runde (utsatt kamp) – 14.152 tilskuere

Vålerenga 3 ( 2)        –         Molde 1 ( 0)

26. min Christian Grindheim 1-0
35. min David Brocken 2-0
2-1 Stian Ohr 56. min
64. min Ardian Gashi 3-1
Kihlberg 59. min
Singsaas 63. min
Lillebakk 65. min
Gjerde 78. min

Arni Gautur Arason
David Brocken Kjetil Wæhler Ronny Johnsen Thomas Holm
Amund Skiri
Ardian Gashi Christian Grindheim (Mbulelo Mabizela 90. min) Magne Hoseth (Daniel Fredheim Holm 61. min)
Morten Berre Bernt Hulsker (Andrè Muri 86. min)

Lagoppstilling Molde: Lillebakk, Mavric, Andreasson, Kallio, Gjerde, Rudi, Kihlberg, Berg Hestad, Mork, Ohr og Friend

Hoveddommer: Svein Oddvar Moen
Assistentdommere: En på hver side

Komfortabel 3-1 seier over Molde idag. Mål av Grindheim, Brocken og Gashi. Trøstemålet til Molde kom fra en Vålerenga reject..(faan). Men alt i alt hadde VIF full kontroll i hele kampen.

En solfylt ettermiddag på Ullevaal, hvor Molde skulle slås. Molde fikk dessverre litt mer kontroll enn forventet de første 20 minuttene, før Vålerenga tok over. Men det nærmeste de kom, var en mulig straffe/frispark, når Wæhler kommer borti Rudi, som faller lett.. Etter en halvtimes spill, så har de et skudd i tverrliggeren som i seg selv ikke var mer dramatisk en et skudd..

I det 26. minuttet slo juvelen Grindheim til. Han klinker ballen perfekt opp i venstre krysstang og i mål. Moldes keeper var sjanseløs, og målet burde tas med i vurderingen til årets mål.

Før pause, økte David Brocken ledelsen, med et knallhard skudd langs bakken. Ballen suste forbi en sjanseløs Moldekeeper.

I 2. omgang, så reduserer StIan hOhr, men så var det slutt. Gashi banker inn 3-1, bare 8 minutter etter hOhrs utlikning. Og det blir også sluttresultatet.

Vålerenga har også to skudd i treverket/metallet i kampen, men vant fortjent 3-1, og tre nye poeng var sikra.

Denne kampen beroliget meg et par hakk, i forhold til seriegull. Til tross for mange skader i troppen, så vant vi komfortabelt, og så ikke ut til å plages av skadene i troppen. Snart er de fleste tilbake, og det trenger vi med det kampprogrammet vi har forran oss.

Tirsdag er det alle mann til Frækksta.

Legg igjen en kommentar