Gule kort og karantener

Det drar seg til mot slutten av sesongen, og i god gammel tradisjon har Vålerengas spillere plukket med seg en rekke gule kort i alle tre turneringene de er med i. Her er en oversikt over spillere som kan gå glipp av neste europacupkamp, en eventuell cupfinale og neste seriekamp dersom de havner i unåde … Fortsett å lese «Gule kort og karantener»

Det drar seg til mot slutten av sesongen, og i god gammel tradisjon har Vålerengas spillere plukket med seg en rekke gule kort i alle tre turneringene de er med i. Her er en oversikt over spillere som kan gå glipp av neste europacupkamp, en eventuell cupfinale og neste seriekamp dersom de havner i unåde med mannen i svart.

Champions League:
Dersom en spiller får to gule kort i kvalifiseringen må spilleren stå over én kamp. Før gruppespillet/UEFA-cupen blir alle kort visket ut, men dersom man får sitt andre gule kort i den siste kvalifiseringskampen, må man stå over neste europacupkamp.

Følgende spillere må stå over neste europacupkamp om de får gult kort mot Brugge:
David Brocken
Freddy Dos Santos
Christian Grindheim
Steffen Iversen
Ardian Gashi
* Thomas Holm må stå over kampen, men vil være klar til neste europacupkamp.

NM:
Dersom en spiller får to gule kort må spilleren stå over neste NM-kamp.

Følgende spillere må stå over en eventuell finale om de får gult kort i semifinalen:
Tom Henning Hovi
Amund Skiri
Kjetil Wæhler
Ronny Johnsen
André Muri
Thomas Holm
Magne Hoseth
Stefan Ishizaki
Bernt Hulsker

Tippeligaen
Man må stå over dersom man får tre gule kort, og man må stå over dersom man får fem gule kort. Fra og med det sjette gule kortet må man stå over en kamp for hvert gule kort man får.

Følgende spillere må stå over neste seriekamp dersom de får et gult kort til:
Morten Berre (2)
Bernt Hulsker (2)
Stefan Ishizaki (2)
Steffen Iversen (2)
* Ardian Gashi (3), Christian Grindheim (3), Thomas Holm (3), Kjetil Wæhler (3), Arni Gautur Arason (1), Daniel Fredheim Holm (1), Tom Henning Hovi (1), Mbulelo Mabizela (1) og André Muri (1) kan få to til før de må sone.

Legg igjen en kommentar