VPN Avslører: Matbutikker selger bondebrød på Oslo Øst

Ikke nok med det. I de samme butikkene kan man blant annet finne bergensk fiskesuppe, italiensk rugbrød og franske baguetter. VPN har lista over hvem som selger hva, og hva DU kan gjøre med dette. VPNs fraksjon for oppsøkende og oppgulpende journalistikk har gått grundig til verks i sine analyser av de produktene som selges … Fortsett å lese «VPN Avslører: Matbutikker selger bondebrød på Oslo Øst»

Ikke nok med det. I de samme butikkene kan man blant annet finne bergensk fiskesuppe, italiensk rugbrød og franske baguetter. VPN har lista over hvem som selger hva, og hva DU kan gjøre med dette.

VPNs fraksjon for oppsøkende og oppgulpende journalistikk har gått grundig til verks i sine analyser av de produktene som selges i Oslobutikkene.

Arbediet har pågått på spreng i snart tre uker, og vi kan herved legge fram lista over butikker som enhver Vålerengasupporter i framtida må unngå skal man opprettholde en viss kredibilitet.

Produkt: Bondebrød

Selges hvor: I alle landets matbutikker. Produseres av Baker Nordby – den samme bakeren som baker Vålerengabrødet.

Kommentar: Dette er ikke holdbart. Vi kan ikke sitte med åpne øyne og se at et brød for bønder selges i våre matbutikker. Vi maner derfor til full boikott av alle matbutikker som tar inn dette brødet. Vil ikke betjeningen høre på deg når du ytrer dine synspunkter så har du alle rettigheter til å true, sjikanere og grisebanke.

Produkt: Tysk Bondebrød

Selges hvor: I veldig mange av landets matbutikker.

Kommentar: Hallo! 9. april 1940. Vi glemmer aldri, og vi glemmer heller ikke sveisen til Karl Heinz Rummenigge.

Produkt: Bergensk fiskesuppe

Selges hvor: I matbutikker over hele landet.

Kommentar: Her har vi nesten ikke kommet oss etter sjokket. Det å få slengt produkter fra denne fiskeslostinkende bygda, som atpåtil omtaler seg som en by kan få begeret til å renne over for de fleste. Her må det skikkelige virkemidler til. Det eneste som duger er dynamitt. Spreng alle butikker som selger denne suppa.

Produkt: Italiensk rugbrød mm.

Selges hvor. I en del matbutikker.

Kommentar: Vi kan ikke sitte å se på at italiensk mafia får fotfeste her i landet. Dette må stoppes, og i samme slengen kan vi ta med oss alle andre produkter som kommer fra andre land enn Norge.

Det er rett og slett ikke god patriotisme å kjøpe spanske, franske, danske, svenske, finske, polske, tyske, beligske, hollandske, luxemburgske, portugisiske, sveitsiske, østeriske, tsjekkiske, estiskske, kroataiske, slovenske, serbiske, slovakiske, ungarske, rumenske, latviske, russiske, tsjetsjenske, ukrainske eller albanske matvarer.

Produkt: Stoffstykke med mønster som brettes og knyttes rundt hodet.

Selges hvor: I klesbutikker i hele byen

Kommentar: Vi mener at det må da kunne gå an å lære opp butikkbetjeningen i landets klesbutikker slik at de forteller unge gutter fra vestkanten med striper i håret at lommetørkler brukes til snørr og ikke som hårpynt. Får vi ikke bukt med dette problemet er det godt mulig at det snart blir tvungen bruk av hårbånd på skoler vest for Bislett.

VPN er sterke motstandere av all religiøs fanatisme, og mener at denne typen aktiviteter må stoppes før de får mulighet til å feste seg. Riv derfor av hårbånd på alle du ser, og boikott alle butikker som pusher opplegget.

Produkter: Elektronikk fra Elkjøp

Selges hvor: I hele landet

Kommentar: Elkjøpkjeden er delvis eid av familien Bjarmann. Det er grunn nok.

I tillegg har VPN gjort en rekke skremmende funn. Vi nevner i fleng: Fiskeboller fra Vesterålen, Fiskekaker fra Ålesund, Kaptein Sabeltann Brød, Bananer fra Honduras, Selbuvotter og Aurlandsko.

Konklusjon

Vi mener at det snart må åpnes en rekke nye avdelinger i Sjappa. En matvarebutikk som selger VIF biff, VIF ost, VIF øl, VIF syltetøy, VIF kaffe osv. må komme snart.

Legg igjen en kommentar