Mer penger til Vålerenga med ny TV-avtale

Vålerenga ligger an til å tjene rundt en og en halv million kroner mer i en ny TV-avtale for Tippeligaen. Og Kjetil Siem i Vålerenga har full tiltro til NFF i forhandlingene om å få til den beste avtalen for norsk fotball. – Siden det er i innspurten i forhandlingene, er det feil av meg … Fortsett å lese «Mer penger til Vålerenga med ny TV-avtale»

Vålerenga ligger an til å tjene rundt en og en halv million kroner mer i en ny TV-avtale for Tippeligaen. Og Kjetil Siem i Vålerenga har full tiltro til NFF i forhandlingene om å få til den beste avtalen for norsk fotball.

– Siden det er i innspurten i forhandlingene, er det feil av meg å si så mye annet enn at vi har utvist full tillitt til de som har fått fullmakt til å forhandle. Riksdekkende TV er flott, men alt har sin pris. Heller én milliard på betal-TV, enn én krone på riksdekkende TV, sier Kjetil Siem til Vålerenga På Nett (VPN).

Tjener mer
Det som levner liten tvil er at Vålerenga vil tjene mer på den nye avtalen enn den de har i dag.
– Med dagens avtale får vi rundt 3,5 millioner kroner. En ny avtale bør gi Vålerenga over fem millioner. Jo mer man er på TV, jo mer penger får man også, forteller Siem.
Og dersom fotballen forsvinner fra riksdekkende TV er ikke Siem nødvendigvis kritisk til dette.

-Ikke nødvendigvis galt
– Det viktigste for norsk fotball er ikke hvem som ser på kamper på TV, men hvem som går på kamper på stadion. Ingen har bevis på hva som er mest fremmende annet enn at generell medieomtale er flott. Vålerenga liker ikke sene søndagsamper. Da får vi færre folk, men om det er fordi kampen går på TV, at det er sent eller en blanding vet jeg ikke, sier han.
Det er ventet at NFF vil avgjøre hvem som får rettighetene fredag klokken 14.00.

Legg igjen en kommentar