Vålerenga – Start 1-1

Ullevaal Stadion, 30.05.2005 19.00 – Tippeligaen 9. runde – 19.163 tilskuere Det blei en stolpe igår, men personlig mener jeg at det var griseflaks. Start kjørte over oss i store deler av kampen. Vålerenga 1 ( 0)        –         Start 1 ( 1) 1-0 Marius Johnsen 11. min 40. min Stefan Ishizaki 71. min Morten Berre 1-1 … Fortsett å lese «Vålerenga – Start 1-1»

Ullevaal Stadion, 30.05.2005 19.00 – Tippeligaen 9. runde – 19.163 tilskuere
Det blei en stolpe igår, men personlig mener jeg at det var griseflaks. Start kjørte over oss i store deler av kampen.

Vålerenga 1 ( 0)        –         Start 1 ( 1)

1-0 Marius Johnsen 11. min
40. min Stefan Ishizaki
71. min Morten Berre 1-1

Arni Gautur Arason
David Brocken Ronny Johnsen Andrè Muri Tom Henning Hovi (Thomas Holm 87. min)
Christian Grindheim Ardian Gashi
Stefan Izishaki (freddy dos Santos 75. min) Morten Berre (Bernt Hulsker 76. min)
Steffen Iversen Daniel Fredheim Holm

Lagoppstilling Start: Nilssen, Pedersen, Håland, Borgersen, Johnsen, Hardarson, Strømstad, Berhus, Valencia, Midttun Lie, Garba.

Hoveddommer: Skjerven
Assistentdommere: Tøsse og en til.. (får aldri med meg hva han heter)

Det blei en stolpe igår, men personlig mener jeg at det var griseflaks. Start kjørte over oss i store deler av kampen. Riktignok tok vi oss opp et par hakk i 2. omgang, men Start var nærmest seier. 1. omgang var en total katastrofe, og jeg stiller et spørsmålstegn ved prestasjonene til Norges antatt beste lag? Vi burde vel strengt tatt klart å kjøre over et lag som rykket opp til Tippeligaen denne sesongen.


1. omgang:

De første 8 minuttene, dominerte Vålerengas stolte krigere totalt. Start hang ikke med i det hele tatt. Vi vant duellene, andreballene og hadde tilsynelatende full kontroll på serieleder Start. Men så får Start en corner, og da snur det fullstendig.

9. min: Start corner. Litt frem og tilbake, ender i et skudd på mål, som Arni har full kontroll på.

10. min: Ny Start corner. Nok en gang litt usikkert inni feltet, og det ender med at Starts Marius Johnsen får pirka ballen i mål. Ikke helt patent forsvarsarbeid av HELE LAGET.

13. min: Berre blir lagt i bakken ca 20 meter fra Starts mål. Midt mellom sidelinja og 16 meter’n. Christian Grindheim legger ballen flott inn, og den kommer borti en spiller og går inn til Starts keeper.

17. min: Brukbar VIF sjanse, Brocken blir spilt fri på høyrekanten, og istedetfor å gå på mål, så legger han hardt inn, og Start avverger.

19. min: Ufarlig VIF corner.

23. min: Langt oppspill mot Brocken, som legger til Steffen. Steffen lurer en Startforsvarer, og skyter fra 6 meters hold. Men ballen går like utenfor.

28. min: Balla Garba får verdens største målsjanse. Han står aleine på 5,5 meter, og klinker til, men ballen fyker ca 20 meter over. Har ikke sett makan siden, Fredrik Kjølner spilte i VIF.

30. min: Stor VIF sjanse, Gashi, Daniel og Steffen kommer mot 3 Startforsvarere, Gashi tar med seg ballen inn i 16 meter’n, men snubler litt og ballen blir mæla til corner. Corner’n var ufarlig.

33. min: Daniel blir dytta i bakken innenfor Starts 16 meter. men får selvsagt ikkeno. Burde vært straffe.

35. min: Start skaper en farlig sjanse ut av ingenting. Men avsluttningen går like utenfor.

39. min: Ishizaki blir lagt stygt i bakken, men får ingenting. Snakker på seg gult kort.

42. min: Steffen skyter like utenfor fra ca 25 meter.

45. min: Brocken skyter 10 cm over fra 35 meter.

2. omgang:

48. min: Stor VIF sjanse, nesten selvmål. Blir corner, ufarlig.

55. min: Brocken fyrer av et frispark fra ca 30 meter. Ballen suser ca 3 cm over gresstustene, og ser ut til å krype seg inn helt nede ved stolperota, men Startkepper redder mesterlig.

58. min: VIF corner, klabb og babb, men det er en vanvittig stor mulighet for en i blått til å utlikne. Men istedetfor handser 2 Startspillere med kun korte mellomrom, og dommer’n ser jo selvsagt ikke sånt. Straffesituasjon nr 2 i kampen, uten at det blåses. Start avverger sjansen.

62. min: Start corner, ufarlig.

65. min: VIF corner, ufarlig.

65. min: Ballen havner hos Gashi etterhvert, som skyter like over fra 40 meter.

66. min: Daniel er centimetere fra å score fra et perfekt innlegg fra Berre, men det går dessverre ikke vår vei.

67. min: Start corner, ufarlig.

71. min: 1-1. Morten Berre. Daniel lobber enkelt over Starts keeper som ruser ut etter en langpassning. Berre stuper ballen inn i det åpne målet. Vakkert, veldig vakkert faktisk.

72. min: 2xStart corner, ufarlige.

74. min: Steffen fyrer av fra 30 meter, like utenfor.

75. min: Bytte. Ishizaki ut, Freddy inn.

76. min: Berre ut(?), Hulsker inn.

77. min: Hulsker snapper ballen fra en uoppmerksom Startforvarer, løper lett fra Startspilleren. Men får ballen litt for langt forran seg etter en litt uheldig touch, og en annen Startforvarer får klinka ballen til innkast. Hulsker går opp i duell med Balla Garba på innkastet, Balla planter albuen i trynet på Hulsker, som selvsagt ikke får noe som helst. NOK EN SAK FOR NFF?????????

80. min: Start corner. God corner, Arni og Steffen redder på streken.

82. min: VIF corner, ufarlig.

87. min: Hovi ut, Holm inn.

88. min: Start corner, heading like over.

90. min: Grindheim gjør et strålende forarbeid, legger ballen til Daniel som skyter like utenfor. Kampens siste sjanse… dessverre.

Jeg må si at selvom det kanskje virker som et fair resultat etter dette referatet, så er ikke det helt tillfellet. Start hadde om ikke flere muligheter til å score, så eide de hele midtbanen, og vant det meste av dueller og andreballer. Etter første omgang, så var jeg så jævli forbanna. Etter min mening, så spilte vi så jævli ræva at vi ikke fortjente en 2. omgang. Heldigvis løfta det seg litt, men personlig mener jeg at vi snøyt Start for 2 poeng.

Her er spillerbørsen:

Arason: 5
Hovi: 4
Muri: 5
Johnsen: 6 BB
Brocken: 5
Berre: 5
Gashi: 5
Grindheim: 5
Ishizaki: 5
Fredheim Holm: 5
Ivers: 5

Innbyttere:
Santos: 5
Hulsker: 5
Holm: For kort tid

Legg igjen en kommentar