Vålerenga – Fredrikstad 0-0

Ullevaal Stadion, 16.05.2005 20.15 – Tippeligaen 7. runde – 23054 tilskuere 2 skudd i tverrligger, Norges desidert beste midtstopper, kjedelig resultat, men nesten fullsatt Ullevaal stadion og en særdeles kald opplevelse. Vålerenga 0 ( 0)        –         Fredrikstad 0 ( 0) Simen Brenne 9. min Dagfin Enerly 41. min 90. min Christian Grindheim Arni Gautur Arason David … Fortsett å lese «Vålerenga – Fredrikstad 0-0»

Ullevaal Stadion, 16.05.2005 20.15 – Tippeligaen 7. runde – 23054 tilskuere
2 skudd i tverrligger, Norges desidert beste midtstopper, kjedelig resultat, men nesten fullsatt Ullevaal stadion og en særdeles kald opplevelse.

Vålerenga 0 ( 0)        –         Fredrikstad 0 ( 0)

Simen Brenne 9. min
Dagfin Enerly 41. min
90. min Christian Grindheim

Arni Gautur Arason
David Brocken Ronny Johnsen Kjetil Wæhler Tom Henning Hovi
Morten Berre (Bernt Hulsker 81. min) Thomas Holm Christian Grindheim
Freddy dos Santos (Ardian Gashi 46. min) Steffen Iversen Daniel Fredheim Holm (Andrè Muri 86. min)

Lagoppstilling Fredrikstad: Sørlie, Blixt, Bertelsen, Zivkovic, Helland, Enerly, Ramberg, Risholt, Brenne, Hoås og Ringberg.

Hoveddommer: Roy Helge Olsen
Assistentdommere: Tøsse og en kar fra Lier..

2 skudd i tverrligger, Norges desidert beste midtstopper, kjedelig resultat, men nesten fullsatt Ullevaal stadion og en særdeles kald opplevelse. Dettte kunne vært hele kampreferatet. Men dere skal få resten også. Her er referatet fra igår.

1. omgang:

2. min: David Brocken legger nydelig inn forran mål, hvor Steffen dukker opp. Dessverre styrer han ballen like utenfor.

5. min: FFK corner. Ufarlig.

6. min: Kjempeforarbeid av Grindheim, tar med seg Hovi i angrepet på venstrekanten, får corner. Grindheim legger den på hodet til Ronny, men headingen går utenfor.

9. min: Simen Brenne legger ned Berre, som fosser frem på høyrekanten. Soleklart gult kort.

10. min: Brocken slår en langpassning mot Daniel, en FFK forvarer sklir i dèt han skal hindre passningen å nå Daniel. Daniel snapper ballen, runder en FFK forsvarer og klinker ballen i tverrliggeren.

14. min: FFK corner, ufarlig.

19. min: Daniel herjer på venstrekanten, får corner. Grindheim legger corner’n, og Daniel skyter, men treffer ballen helt feil, og ballen går langt utenfor.

25. min: Ny FFK corner, men Wæhler rydder greit opp.

26. min: En av kampens største sjanser kommer etter at Daniel og Freddy spiller ut det som er av FFK forsvar, legger ballen til Berre, men Berre kommer for nære keeper Sørlie, som slenger seg ned og får stoppet ballen. Berre var aleine gjenom, og alle lukta scoring der.

30. min: Whæler gjør sin eneste tabbe i kampen, har tilsynelatende kontroll på ballen i eget forsvar, men sklir, og ballen blir snappet opp av FFK spiss, men Ronny er kjapp til beins, og løper for å klarere. det rekker han imidlertid ikke, for Wæhler rydder opp sjæl. Fantastisk opphenting av Wæhler der.

35. min: Ny FFk corner, Whæler rydder opp, men ballen ender i et FFK bein som klinker til fra langt hold. Arni har ingen problemer med å redde skuddet.

39. min: Berre fosser frem på høyrekanten, får 3 FFk’ere på seg, rister vekk to av dem, og legger pent inn til Steffen. Men det blir ikke noe ut av det.

41. min: Dagfinn Enerly hopper altfor seint inn i en duell med Grindheim, selvfølgelig med knottene først, sportslig annlagt som han er. Og han får gult kort.

43. min: Wæhler går opp i duell med FFKs Ringberg, som tydeligvis ikke tåler noe som helst, og blir liggende å sutre på gresset etter duellen. Wæhler bare rister lett på hodet.

45. min: Vålerenga har her muligheten til å gå til pause med 1-0. Men Freddy gjør noe merkelig innenfor FFKs 16 meter. Han vender seg fra målet istedetfor å skyte, og når han vender, så står det en FFK forvarer der som mæler ballen utover. FFK kommer seg i angrep og får avsluttet rett før «dommer» Roy Helge blåser av første omgang, men avsluttningen går høyt over målet til Arni.

2. omgang:

46. min: Gashi kommer inn for Freddy.

47. min: Holm snapper ballen på egen halvdel, gir den til Grindheim, som spiller Steffen gjenom, men Steffen når ikke balen, og Sørlie
avverger.

52. min: Gashi blir felt, og Daniel tar frisparket fra ca 30 meter. Lurt skudd, som Sørlie såvidt får vippet over tverrliggeren og til corner.

54. min: Kampens andre gigantsjanse. Daniel kriger seg oppover høyresiden, Sørlie kommer ut for å møte Daniel, men Daniel legger ballen inn til Gashi, som har fri bane til mål. Nøler kanskje litt, for i mellomtiden har det kommet en FFK forvarer som klarer å blokkere skuddet til Gashi. Utrolig at vi ikke scorer i den situasjonen.

58. min: Brukbart VIF angrep. FFK mæler ballen ut. Brian West har kommet inn for FFK, og han er den eneste som løper og holder et moderat tempo av FFk spillerne. Han blir selvsagt stoppet av Wæhler.

63. min: Steffen fyrer av et skudd. Ufarlig. VIF er ikke i nærheten av å være giftige i angrep i store deler av kampen.

65. min: FFK corner, ufarlig.

66. min: Steffen spiller Gashi gjenom, men han tar en Freddy, og vender istedetfor å skyte, Daniel kommer med et skudd, men Sørlie flikker til corner.

67. min: Steffen kriger inne i FFKs 16 meter. Blir felt av et FFK bein, men FFK får frisparket. Nye regler fra NFF dette tydeligvis..

69. min: Den nye NFF reglen blir bekreftet, når Gashi drar ned en FFK forsvarer, og Gashi får frisparket. Daniel slår det, og det går via en FFK forvarer som er nær ved å score selvmål. Ballen går via tverrliggeren og til corner.

75. min: Grindheim herjer med en FFK forsvarer ved venstre hjørneflagg, og blir revet brutalt ned av den svimle FFK forvareren. Men Roy Helge finner det for godt at stakker’n har mer brukt for en dispril, ettersom han blei så svimmel av fintene til Grindheim, enn et gult kort. Så vi får bare frispark.

81. min: Bernt Hulsker kommer inn for Morten Berre.

83. min: Brian West skal ha for at han er kjapp og har god selvtillit. Han kommer aleine med ballen, mot Kjetil Wæhler, og han prøver å både lure Wæhler og løpe fra han. Selvfølgelig kan ikke det går bra for West, og Wæhler som ikke engang har noen i sikring, bare leker med stakkars West.

86. min: Daniel ut, Andrè muri inn.

88. min: Kampens desidert største sjanse. Brocken legger ballen perfekt i beina på Grindheim, som står ca 7 meter fra mål. Grindheim klarer å bomme på ballen. Utrolig stor sjanse.

89. min: Brian West har gitt opp håpet med å lure Wæhler, så han prøver seg mot Ronny Johnsen istedet. Han har overtaket i begynnelsen av duellen, men Ronny blir et nummer for stor han også.

90. min: Grindheim får gult, etter å ha blitt holdt kraftig i trøya. Mulig ny regel på gang fra NFF dette også.

En fantastisk dag for «dommer» Roy Helge Olsen. Det må jeg si. Heldigvis blir ikke det utslagsgivende for kampen, men forferdelige avgjørelser BEGGE veier også denne gang fra «dommer» Roy Helge Olsen.

Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal si om resultatet, kampen og innsatsen til våre krigere. Men jeg tør å påstå at Kjetil Wæhler er pr dags dato Norges beste midtstopper uten tvil. Og at vi var uheldige som ikke vant denne kampen, noe jeg mener burde vært «plankekjøring»… Men vi kan ikke vinne hver enste kamp. Vi fikk med oss poeng på veien til seriegullet, det er mer enn hva Rosenborg gjorde på sin vei til et sted under Vålerenga på tabellen.

Jeg har ikke fått spillerbørsen ennå, men jeg utroper herved Kjetil Wæhler til banens desidert beste spiller.

Ha en god 17. mai alle sammen.

SPILLERBØRS
Arason 5
Hovi 5
Johnsen 5
Wæhler 7 BB
Brocken 6
Dos Santos 4
Grindheim 6
Holm 4
Berre 4
Fredheim Holm 5
Iversen 5

Innbyttere:
Gashi 4
Hulsker For kort tid
Muri For kort tid

Legg igjen en kommentar