Vålerenga – Bærum 0-0

Vallhall, 19.02.2005 13.30 Treningskamp, ikke så mange tilskuere Vålerenga 0 ( 0)        –         Bærum 0 ( 0) Øyvind Bolthof David Brocken (Lamin Bojang, 45) David Driscoll (Amund Skiri, 82) Arnar Førsund Ragnar Klavan Glenn Roberts (Freddy dos Santos, 80) Marius S. Berg (Ardian Gashi, 71) Fridtjof ? Edson da Silva (Bernt Hulsker, 80) Tommy Edvardsen Alex … Fortsett å lese «Vålerenga – Bærum 0-0»

Vallhall, 19.02.2005 13.30
Treningskamp, ikke så mange tilskuere

Vålerenga 0 ( 0)        –         Bærum 0 ( 0)

Øyvind Bolthof
David Brocken (Lamin Bojang, 45) David Driscoll (Amund Skiri, 82) Arnar Førsund Ragnar Klavan
Glenn Roberts (Freddy dos Santos, 80) Marius S. Berg (Ardian Gashi, 71) Fridtjof ? Edson da Silva (Bernt Hulsker, 80)
Tommy Edvardsen Alex Mathisen (?, 45)

0-0 mot Bærum i B-preget treningskamp i Vallhall. I følge våre rapporter var Rekdal veldig fornøyd med ungguttenes innsats, bl.a. stilte vi med tre 16-17-åringer.

Her er et referat fra kampen, som «Oslo_3» postet på VPNs debattforum:

1′ Tommy alene, keeper redder. Spiller 24 med oppspill fra egen 16, bra!

3′ Enorm! bom på åpent mål av Glenn Roberts, Alex finta seg inn i 16 og la til Roberts som burde ha putta.

11′ Stor sjanse til Bærum, men dårlig header selv om han stod relativt umarkert.

15′ bra redning av Bolten på frispark, var raskt nede og fikk avverget 0-1.

17′ bra skudd bærum, utenfor.

20′ bra inngripen av Roberts, redder oss der, bærumspiller gjennom etter en miss av enga. Roberts løper nesten tilbake til egen 16 og får ryddet opp som eneste enga spiller!

25′ Engas første corner

27′ Alex står midt på banen litt innpå bærums halvdel og finner Brocken med en bra pasning, innlegget går langs bakken rett til keeper. Enga presser mer nå. Vi får corner der bærum bryter og utnytter en miss av Roberts, men han klarer selv og løpe opp og det blir ikke noe ut av det.

30′ Dagens highlight! Førsund løper baklengs uten ball og uten spillere rundt seg og tryner, veldig morsomt.

34′ gult kort til en Bærumspiller, stempler Marius S. Berg

37′ Stor Bærum sjanse, bare flaks hindrer 0-1, masse kaos etter en bra Bærum corner, men får klarert.

44′ Klavan bommer på åpent mål etter bra dribleserie av Edson.

Pause. 1. omgangs beste er Førsund og Bolten, begge er sikre, ledende. Førsund har et godt blikk og pasningsfot.

Bytter i 2. omgang:
Brocken mot spiller nummer 9 (Driscol?)
Alex mot spiller nummer 16 (??)

47′ Bra angrep, innlegg som tommy stusser rett på keeper.

50′ Bra angrep rulles opp på høyresiden, godt innlegg fra nummer 9, fortjente mål der.

52′ Dobbel redning av Bolten, bra kontring av oss, men det stopper opp sånn 10 m fra mål. Begynt bedre enn i 1.

53′ grov feilpasning av Førsund, men Bærumspilleren bommer helt på touchen og går ufarlig inn til Bolten.

55′ nytt Gult kort til Bærum, vet ikke helt for hva.

56′ Edson da Silva finter av venstresiden til bærum (2 spillere) får rom og sender ballen mot krysset, men keeper holder den, synd. Nummer 16 har lært både det ene og andre av bla. Berre.

58′ Tommy avslutter i nettveggen liggende i duell med keeper, egentlig ikke så veldig farlig.

65′ Skjer lite, relativt kjedelig og få store sjanser, endel halvsjanser.

66′ Bra redning av Bolten, bokser ballen unna krysset etter et frispark, påfølgende corner får Bolten såvidt reddet på strek etter en glimrende reaksjonsredning, igjen retur som ender laaaaangt over.

69′ Bra innlegg av nummer 9 igjen, ender i corner

70′ Edson er plutselig alene i feltet med ballen i beina uten at noen vet hvordan, så dommeren blåste like greit hands (!!)

71′ Marius S. Berg —-> Gashi

77′ Straffe til bærum! Faller lett, men det er nok kontakt og da korrekt straffe. Bærum spilleren vender ut fra mål og en fot blir slengt frem og i bakken som en sekk.
Men det har ikke noe å si, Bolten redder! Raskt nede i sitt høyre hjørne og får dyttet den ut til corner. Bra straffe egentlig, men Bolten gikk riktig!

80′ Roberts —> Freddy
Edson —> Hulsker

81′ Nesten for Tommy igjen, skyter fra kort hold og skarp vinkel, burde kanskje lagt den 45 ut i feltet.

82′ spiller nummer 15 —> Skiri

85′ Hulsker lobber i stanga, Tommy sender returen i fin høyde men ca 10 meter til side for mål

86′ Frispark til Bærum fra 17 meter, ufarlig.

87′ Enga gir bort en veldig unødvendig corner som ender i nada!

89′ Frispark til Enga som blir slått av Tommy, bra slått men Hulsker header rett på keeper.

Banens beste: Bolten, strafferedning samt at Førsund ble litt mindre synlig i 2. omgang. A-lagsspillerne som kom innpå fikk ikke til allverden, men de tilførte mye sikkerhet i laget.

Et veldig ungt Vål’enga spilte helt greit mot heller laber motstand. Litt skuffa over Roberts og Tommy. Roberts var uvenn med ballen i nesten hele kampen, men fikk allikevel til noe bra. Han har stort potensiale, men kan samtidig bli veldig god og da!