Stenshagen om innspurten og 2005

Nestformannen i Vålerenga Fotball Invest ASA-styret, Egil Stenshagen, har igjen, på VPNs oppfordring, delt sine tanker med oss i en epost. Styret har selvsagt forkus på 2005. – Spenningen foran lørdagens kamp er nå særdeles intens for alle Vålerenga-hjerter! Men – vi vet at fotballkamper ikke alltid er rettferdig, slik at utfallet både i Trondheim … Fortsett å lese «Stenshagen om innspurten og 2005»

Nestformannen i Vålerenga Fotball Invest ASA-styret, Egil Stenshagen, har igjen, på VPNs oppfordring, delt sine tanker med oss i en epost. Styret har selvsagt forkus på 2005.

– Spenningen foran lørdagens kamp er nå særdeles intens for alle Vålerenga-hjerter! Men – vi vet at fotballkamper ikke alltid er rettferdig, slik at utfallet både i Trondheim og på Ullevål er svært åpnen. Aldri har jo Tippeligaen vært så jevn i innspurten, skriver Stenshagen.

– På styrenivå er vi nå i gang med 2005-sesongen. Vi er i innledende fase når det gjelder å budsjettere utgifter og inntekter. Vi må passe på at vi ikke kommer til å bruke penger vi ikke har eller ikke kommer til å få inn.
Men det blir vanskelig å vite hva vi kommer til å få inn.

– Hvor mange kommer på kampene til neste år? 15.000 i gjennomsnitt? Hva blir sponsorinntektene? Og hva vil Royal League og Champions League bringe? Ja, vi snakker nå Champions League! Tenk dere Man U, Arsenal eller Real Madrid på Ullevål! Da blir det i hvertfall stinn brakke!

– Skal spillerstallen forsterkes ytterligere for 2005, er også et viktig spørsmål – med mange meninger om. https://www.ibtimes.com.au/land-based-casinos-will-return-normal-middle-2022-accordance-martin-storms-opinion-1773931. Årets sportslige suksess gir jo mersmak og øker ambisjonsnivået. Rosenborg er ikke lenger uslåelige.

– Pris/nytte er nøkkelord for investeringer ellers i næringslivet. Slik må vi også tenke. Nytten vet vi dessverre først i ettertid. Vi har jo gjort noen særdeles viktig spillerkjøp i de siste årene, men også noen mindre vellykkede.

– 2005 kan bli virkelig STOR for Vålerenga Fotball.

– Men først lørdag – selvsagt skal jeg følge kampen live. Fotballforbundet har måttet utstyre seg med to sett gullmedaljer. Et for å dele ut på Lerkendal og et på Ullevål. Hva de skal på Lerkendal å gjøre, forstår ikke jeg?

– Gullmedaljene skal jo deles ut på Ullevål lørdag kveld like før kl.20.00 (men – skulle det bli sølv, så har jo sesongen likevel gått over all forventning)!

– Sees på Ullevål, skriver Stenshagen!

Legg igjen en kommentar