– Nye spillere kommer

Kjetil Rekdal strålte om kapp med sola etter søndagens 2-1-seier mot Bodø/Glimt. Men sjefen sjøl tar ikke av til tross for at Vålerenga tar ferie på Royal League-plass. – Det er bare å se på Bodø/Glimt så ser man hvor fort ting snur i fotballen. I fjor tok de sølv i serien og cupen. I … Fortsett å lese «– Nye spillere kommer»

Kjetil Rekdal strålte om kapp med sola etter søndagens 2-1-seier mot Bodø/Glimt. Men sjefen sjøl tar ikke av til tross for at Vålerenga tar ferie på Royal League-plass.

– Det er bare å se på Bodø/Glimt så ser man hvor fort ting snur i fotballen. I fjor tok de sølv i serien og cupen. I år er de på full fart ned en divisjon. For at vi skal holde oss blant de fire-fem beste må vi bli jevnere på bortebane. Vi er gode hjemme, men borte har prestasjonene variert for mye. Men likevel er vi blant lagene som har tatt flest poeng på bortebane i år, sier Rekdal til VPN.

Og Rekdal vet hva han snakker om. Det er bare Lillestrøm og Rosenborg som har tatt flere poeng enn Vålerenga på fremmed gress så langt i år. Sjefen over alle sjefer la heller ikke skjul på at seieren mot Glimt var veldig viktig for Vålerenga denne sesongen.

– Vi hadde tre strake bortetap og det hjalp mye på selvtilliten å vinne i dag. Vi har brutt nok en barriere, og vi har brutt en del av dem siden jeg kom til klubben. Vi er fornøyde med sesongen så langt, og vi må heller ikke glemme at vi har spilt åtte bortekamper og bare seks hjemme. Men selv om vi er høyt plasserte, er det 30 poeng som gjelder. Det er vårt første mål så får vi heller gi oss nye mål etter hvert. Vi er fremdeles ikke sikret fornyet kontrakt i eliteserien, forteller Rekdal nøkternt.

Nøktern til tross, Vålerenga har mål om å være med å kjempe i toppen gjennom hele høstsesongen også, og da trenger man nye spillere.

– Vi får nok noen spillere i sommer – det ser jeg nesten på som sikkert. Selv om ingenting er klart nå, så håper vi å få ting på plass om ikke så veldig lenge, sier treneren som vraket toppscorer Freddy Dos Santos før søndagens kamp.

– Jeg har ikke vært fornøyd med det Freddy har prestert i det siste, men han gjorde et bra innhopp i dag. Jeg ville også teste ut Jalland i en offensiv midtbanerolle, og jeg er fornøyd med måten han taklet det på. Det virket også som at Gashi kom mer til sin rett sentralt på midtbanen, sier Rekdal som ser frem mot uken som kommer.

– Siden vi vant mot Glimt får spillerne en dag ekstra fri, og den dagen kommer de til å trenge. For på torsdag og fredag skal vi ha en veldig intensiv løpstrening som nok vil sjokkere de fleste spillerne. Jeg gleder meg til å se det, humrer Rekdal.

Legg igjen en kommentar