Spiller – spiller ikke. Spiller – spiller ikke…

Dersom Runar Normann ikke kan stille fra start i dag er det duket for en spennende debut. En ekte Vålerengagutt får da måle krefter med overbetalte engelske industriarbeidere. Lars Øvrebø har spilt for Vålerenga siden han var 5 år. Hans første kamp for A-laget kan bli mer enn spesiell. Dersom Runar Normann ikke kan stille … Fortsett å lese «Spiller – spiller ikke. Spiller – spiller ikke…»

Dersom Runar Normann ikke kan stille fra start i dag er det duket for en spennende debut. En ekte Vålerengagutt får da måle krefter med overbetalte engelske industriarbeidere. Lars Øvrebø har spilt for Vålerenga siden han var 5 år. Hans første kamp for A-laget kan bli mer enn spesiell.

Dersom Runar Normann ikke kan stille fra start i dag er det duket for en spennende debut. En ekte Vålerengagutt får da måle krefter med overbetalte engelske industriarbeidere. Lars Øvrebø har spilt for Vålerenga siden han var 5 år. Hans første kamp for A-laget kan bli mer enn spesiell.

– Jeg veit ikke om Runar spiller. Det får jeg vite når jeg møter laget om noen timer. Han er til sjekk nå. Hvis han ikke spiller så spiller jeg.

Hva med innbytte?

– Man kan jo aldri vite. Det hadde uansett vært morsomt, og jeg hadde aldri venta at jeg skulle kunne ende opp i startellveren.

Hvordan takler du en debut mot selveste Newcastle?

– Det blir vel egentlig ikke så annerledes. Jeg må vel bare prøve å slappe av og spille fotball som vanlig. Det handler om å ikke stresse og sørge for at man får fin flyt.

Du er en av fire spillere i årets A-lag som er under 20 år. Satser klubben mer på unge spillere nå enn før?

– Det vil jeg definitivt si. Det er mange på juniorlaget som får prøve seg på treninger med A-laget. Det er profesjonelle folk som driver med talentutvikling i klubben nå. Det gir resultater.

Fallhøyden er stor som ung og lovende. Hvordan skal du klare deg?

– Jeg satser på at trenerteamet vil gi meg spilletid slik at jeg kan få muligheten til å bevise at det var riktig å satse på meg.

Blir du i VIF for alltid?

– Foreløpig har jeg en ettårskontrakt, men jeg håper jo at klubben vil satse videre på meg.

Og med det lar vi Lars stikke på kamp, han låner pappas bil idag.

VPN fortsetter intervjuene av unggutta utover vinteren og våren. Følg med!

Legg igjen en kommentar