Regner med 17-18.000 tilskuere

Det er solgt i overkant av 15.000 billetter til dagens oppgjør på Ullevål. Markedssjef i Vålerenga Johnny Aas håper at flere finner veien til slusene på Ullevål i løpet av dagen. Han forklarer også hvorfor kampen går klokka 16.55. Rettighetene til kampen ble solgt til Sports Five før det var klart om vi gikk videre … Fortsett å lese «Regner med 17-18.000 tilskuere»

Det er solgt i overkant av 15.000 billetter til dagens oppgjør på Ullevål. Markedssjef i Vålerenga Johnny Aas håper at flere finner veien til slusene på Ullevål i løpet av dagen. Han forklarer også hvorfor kampen går klokka 16.55.

Rettighetene til kampen ble solgt til Sports Five før det var klart om vi gikk videre eller ikke. Vi valgte å gamble på dette, og var derfor sikre på inntekter selv om vi skulle ryke ut etter kampen mot Wisla.

Hvor mye får dere for kampen?

– Avtalen er på 1,6 millioner. Hadde vi vist at vi fikk Newcastle i 3. runde hadde vi sikkert fått mer, hadde vi fått et nytt «traktorlag» hadde vi fått lite eller ingenting. Vi valgte det første.

Hvorfor går kampen klokka 16.55?

– Det er Sports Five som dikterer dette, i og med at de eier TV-rettighetene. De får godkjennelse av UEFA i de fleste tilfeller dersom kamptidspunktet er innenfor rimelighetens grenser.

Hva tjener klubben på billettsalget?

– Det er det litt vanskelig å svare på, i og med at det er solgt billetter gjennom mange kanaler. Hva vi omsetter for vet vi først om noen dager.

Hadde det blitt solgt flere billetter dersom kampen hadde startet senere?

– Det vet jeg ikke. Nå blir det jo kaldere ut over kvelden, samtidig som det er flere spennende TV-kamper. Så jeg er ikke sikker på det ene eller det andre.

Hvordan tror du det går?

– Jeg er jo optimist og håper at vi klarer uavgjort. Det betyr veldig mye for opplegget i Newcastle neste uke at vi ikke kommer med et tremålstap i bagasjen.

Seier da?

– Det er jo lov å håpe!

Legg igjen en kommentar