Gefle – Vålerenga 4-2

Treningskamp – La Manga 26.mars 2004 – noen få tilskuere Jeg spør referenten fra La Manga hva jeg kan skrive som en konklusjon og svaret kom kontant: Bedrøvelig. Lagoppstilling Vålerenga: Øyvind Bolthof Runar Normann Thomas Sæther Kjetil Wæhler (David Brocken 64) Thomas Holm David Hanssen (Morten Berre 46) Glen Atle Larsen (Ardian Gashi 46) Per … Fortsett å lese «Gefle – Vålerenga 4-2»

Treningskamp – La Manga 26.mars 2004 – noen få tilskuere
Jeg spør referenten fra La Manga hva jeg kan skrive som en konklusjon og svaret kom kontant: Bedrøvelig.

Lagoppstilling Vålerenga:

Øyvind Bolthof
Runar Normann Thomas Sæther Kjetil Wæhler (David Brocken 64) Thomas Holm
David Hanssen (Morten Berre 46) Glen Atle Larsen (Ardian Gashi 46) Per Egil Swift Lars Øvrebø
Espen Næss Lund (Freddy dos Santos 46) Daniel Fredheim Holm

Mål/Kort:

Gefle 1-0 41 min.
Gefle 2-0 61 min.
64 min. 1-2 Per Egil Swift
70 min. 2-2 Ardian Gashi
Gefle 3-2 80 min.
Gefle 4-2 89 min.
GK Kjetil Wæhler

Kun Bolthof som for mer enn godkjent og Gashi for godkjent minus. 1 omg var rett og slett dårlig, vi kom som sagt mye mer med i 2 omg, men vi spilte tross alt mot et 1 divisjons lag fra Sverige. Fireren bak var slapp og spesielt Normann. Referenten er også skuffet over Swift som han hadde håpet skulle vise seg litt mer, men han sparer seg helt sikkert til sin første offisielle kamp.

Mens vi venter intervju med Rekdal:
Mens vi venter flere rapporter fra La Manga tenkte vi og intervjue Kjetil Rekdal for og få en uttalelse fra han, men han sitter sikkert og skriver a-b-c eller d oppgave et sted, men han hadde sikkert svart noe slikt:

– Det har jeg ingen kommentar til før jeg har fått snakket med Bakke og Bohinen,

for deretter og fortelle om været i Romsdalen.

__________________________________________________________________________________

89 min: 2-4 etter corner og møljespill, rett i forkant kunne Vålerenga utlignet til 3-3

82 min: Stor Gefle sjanse etter innlegg fra Høyre side og Gefle dundrer av fra 6-7 meter men kampens store spiller redder ballen. Vålerenga hadde en halvsjanse rett etterpå ved David Brocken.

80 min: 2-3 da var Gefle i føringen igjen. Et langt oppspill til venstresiden som vi ikke hang med på, og nok engang alene med keeper. Normann har vist dårlig arbeidsmoral ved og ikke ta løp hjem. Samt at hele fireren bak sliter når det kommer baller i bakrommet.

Mere mens vi venter info: I sesongen 2001 scorte vi 10 mål på våre ti kamper på La Manga så årets opphold har gitt oss utrolig få mål, så vi antar at alt blir snudd på hode i år, vi presterer så som så i treningskampen og herjer i serien.

Mens vi venter info: I fjor scorte Vålerenga 10 mål på 4 kamper og i sesongen 2002 scoret vi 9 mål på 3 kamper, så langt i år har vi scoret 2 mål på 3 kamper på La Manga. Årets målscorer har ikke scoret for Vålerenga på la Manga før, ikke så rart siden de ikke har spilt før Vålerenga på La Manga før. Toppscorer på La Manga i fjor var David Hanssen, Freddy dos Santos og Kristen Vikmae med to mål hver.

70 min: 2-2 Gashi. Freddy vinner ballen og lemper inn i feltet og plutselig er Gashi alene på 5 meter og hva gjør man da, setter den i mål selvfølgelig.

Etter 68 min var igjen Gefle alene med kepper som Bolthof, har vi ikke forsvar eller? I følge referenten er de svenske spissene utrolig kjappe.

64 min: 1-2 Per Egil Swift styrer ballen inn i mål fra 5-6 meter etter hardt skudd fra Runar Normann
Wæhler ut- Brocken inn. det betyr at Gamle Holm er midtstopper og Brocken ut på høyre back.

61 min: 0-2 Øvrebø mister ballen på midten, så greier ikke Wæhler klarere og vips så var det 0-2.

60 min: Har ikke skjedd så mye siden sist vi var inne, Vålerenga styrer så langt 2 omg.

53 min: Gashi har hatt to skudd mot mål fra 12-13 meter, den ene rett utenfor og den andre et par tre meter utenfor. Som følge av byttene er Vålerenga noe mer med. Gefle har vært farlig frempå en gang i 2 omg

46 min: Vålerenga har foretatt følgende bytter: UT: Larsen,Hanssen,Lund Næss inn med Gashi,Berre og Dos Santos

Pause: Vålerenga har blitt herjet med i 1 omg, og har kun hatt 1 sjanse.
I følge vår referent er det fleste jevnt dårlig med unntak av Bolthof og Wæhler har greid seg litt bedre enn de andre 9. Gefle har den siste halvtimen hatt sterk medvind, kansje Vålerenga kan få denne i 2 omg så fremt den ikke snur. Rekdal er forøvrig i Norge. Berre, Dos Santos, Gashi er i oppvarming.

41 min: 0-1 til Gefle, gjennomspill og alene med Bolthof for 3 gang så misset ikke svenskene.

36 min: Har ikke skjedd så mye siden sist. Wæhler gult kort.
Gefle har hatt 8 cornere og styrer kampen. Øyvind har vært bra i mål, har reddet 2 100% sjanser og har vært sikker.

30 min: Gefle er igjen alene med keeper Botholf redder igjen men gir retur som Sæther klarerer.130 % sjanse Vålerenga har vært litt mer med de 10 siste, uten og imponere og uten noen sjanser.

29 min: Gefle skudd som Wæhler blokkerer til corner. 4-1 i sjanser til Gefle

21 min: Gefle hadde en stor sjanse etter 18 min, var igjennom alene med Bolthof som reddet med beina.

19 min: Swift frispark fra 18 meter som gikk en meter over tverrliggeren. Thomas Sæther sliter litt i den bakre fireren for øyeblikket. Lund Næss har vi sett lite til så langt i kampen.

15 min: Gefle har et lite overtak for øyeblikket, hadde en stor sjanse etter 9 min som Bolthof fikk dyttet over til corner. 1-1 i sjanser så langt

7 min: David Hanssen skyter fra 20 meter , ballen går 2 meter utenfor. Varierende vind og litt regn. Det er side vind. Wæhler er kaptein. Gefle er en svensk 1 divisjons kamp, havnet midt på tabellen i fjor. Tapte forøvrig 1-0 mot Bryne på onsdag

5 min: Kampen er i gang og Vålerenga starter i formasjon 4-4-2 (hvor ble det av suksess formasjonen vi brukte i Newcastle ?) Kampen startet forøvrig 11.55

Legg igjen en kommentar