Vålerenga – Fredrikstad 0-0

Treningskamp – La Manga 23.03.2004 – noen få tilskuere La oss si det med en gang: Vi skal ikke legge alt for mye i treningskamper. Gutta er stinne av trening og det eksperimenteres med mannskap og formasjoner. Vålerengas lagoppstilling: Pa Dembo Touray David Brocken Erik Hagen (Thomas Holm 54) Kjetil Wæhler Tom Henning Hovi (Runar … Fortsett å lese «Vålerenga – Fredrikstad 0-0»

Treningskamp – La Manga 23.03.2004 – noen få tilskuere
La oss si det med en gang: Vi skal ikke legge alt for mye i treningskamper. Gutta er stinne av trening og det eksperimenteres med mannskap og formasjoner.

Vålerengas lagoppstilling:

Pa Dembo Touray
David Brocken Erik Hagen (Thomas Holm 54) Kjetil Wæhler Tom Henning Hovi (Runar Normann 72)
David Hanssen Ardian Gashi Jørgen Jalland Morten Berre
Freddy dos Santos Tor Henning Hamre (Tommy Edvardsen 64)

Gult kort: Tom Henning Hovi

Det er vanskelig å la være å undre seg over at et lag som rundspiller et av europas beste lag i det ene øyeblikket kan gå hen og tape 0-2 mot Tromsø, og spille 0-0 mot Fredrikstad, laget alle har slått i vinter, i det andre øyeblikket. Vi håper det ikke er en gryende «serieform» vi aner konturene aav, men totalt ubekymret er vi ikke. Her følger referatet fra Fredrikstadkampen, slik det stod å lese i vår semi-live sending fra i går:

90 min: 0-0 slutt.

Vålerenga blir tammere og tammere. Fredrikstad har vært best i 2 omg.
Kjetil Wæhler har klart seg bra tatt i betraktning av lite spilletid.
Jalland var god i første omgang men ble som de andre svakere i 2 omg.
Gutta virker slitne i 2 omg, kan virke stinne av treningene. (Vålerenga trente 2 ganger i går og 1 gang på morgen i dag) Kort summert: Vålerenga gjør en god første omgang detter litt av i 2 omg, og vi savner en stor sterk spiss.

82min: Frispark til Fredrikstad, litt klabb og babb og ut til corner. Gamle Eggen er observert 3 meter fra benken til Fredrikstad. Dembo er konge for øyeblikket, kaster noen ganger fra egen 16 meter til den andre 16 metern.

79 min: Gjesp det skjer lite

72 min: Det skjer lite på La Manga de siste 6 minuttene. Hovi ut og Normann inn.
Hovi rakk også og få seg et gult kort før han forlot banen. Fredrikstad vinner flere dueller og virker mere på hugget enn i 1 omg, og har et lite overtak.

66 min: Fredrikstad igjen på en farlig visit, skudd rett på utsiden.

64 min: Fredrikstad har de 10 siste minuttene hatt et lite overtak og noen småsjanser. David Hanssen har fått gult kort. Vålerenga skaper lite eller ingenting for øyeblikket. Vålerenga virker faktisk litt kjørt for øyeblikket.Hamre ut og Tommy Edvardsen inn. Ser ut som Vålerenga nå spiller 4-4-3

54 min: Kampen er mere jevnspilt nå.Det skjer lite, mest spill på midten.
Erik Hagen ut og Thomas Holm inn. Kampens første gule kort går utrolig nok ikke til en Enga spiller, men til en Fredrikstad spiller.

49 min: Innlegg fra Brocken som Morten berre bare skulle sette foten til, men han boooomet.

48 min: 2 omg i gang, og ingen bytter ble gjort i pausen.Ingen ting skjedd så langt.

Pause: Vålerenga dominerer 1 omg og glimter til en gang i blandt, den første halvdelen av omgangen var Vålerenga gode når man satte i gang på høyre siden.
Fredrikstad kom litt mere med i kampen utover omgangen. Vår referent antar at det vil komme noen bytter på Enga i pausen. Casino-kongen Normann er satt i oppvarming.

44 min: Fredrikstad forsøkte seg med et ufarlig skudd etter 42 min, sjansen kom etter at jalland slo et frispark rett i en hvit kledd fredrikstad spiller.

38 min: Etter 31 min får Enga frisspark på midten som blir slått direkte til Dos Santos som lemper inn i feltet og etter mye klapp og babb får Steinar Sørlie lempet den ut til corner. Vålerenga har fortsatt et bra press, forsvaret blir satt på lite prøver.

29 min: De siste 5 minuttene har det skjedd lite i følge vår referent på La Manga.

22 min: Fredrikstad hadde stor sjanse etter 15 minutter, Panzer rydder til corner.
19 minutter, frispark fra høyre side, Hovi header over til hamre som dunker ballen i tverliggern, kampens største sjanse. Vålerenga styrer fortsatt kampen, men Frerikstad har kommet litt mere med.

13 min: Vålerenga styrer kampen. Mye foregår på høyreside med Gashi og Brocken i hovedrollene. Fredrikstad har til nå ikke hatt noen store sjanser, dvs ikke et eneste skudd mot målet.

8 min: Kanonsjanse av Vålerenga, Freddy kaster langt fra hjørneflagget og inn til Jalland som fyrer løs fra kort hold men såvidt til side for Fredrikstad målet.

7 min: Vålerenga har hatt en brukbar sjanse etter 4 minutter av Berre og en stor sjanse med Gashi etter 2 minutter, der Gashi skjøt fra 16-17 meter og ballen strøk tverliggern. Vålerenga styrer kampen. Det meldes om enveiskjøring de 7 førtse minuttene.

0 min: Kampen er i gang og Vålerenga har medvind i første omgang. Steinar Sørlie (ex vålerenga) står i mål for Fredrikstad.

Før kampen: Det meldes om sol og til tider litt sterk vind.